close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ




12,90 € 11,61 €
κερδίστε 1,29 €
Συνήθως αποστέλλεται σε 2 με 7 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
101.2935
Βάρος :
0.471 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
446
Barcode :
9789601427553
ISBN :
978-960-14-2755-3
Ετος κυκλοφορίας :
2016

Περιγραφή

Για μία ακόμη φορά, όπως τόσες φορές στη ζωή του, ο Φελίσιτο θυμήθηκε τα λόγια του πατέρα του πριν πεθάνει: «Ποτέ μην αφήσεις κανένα να σε πατήσει, γιε μου. Αυτή η συμβουλή είναι η μοναδική κληρονομιά που θα λάβεις». Ακολούθησε τη συμβουλή του.

Και με μισό αιώνα και κάτι στις πλάτες του ήταν μεγάλος πια για να αλλάξει συνήθειες.

Ο Διακριτικός Ήρωας διηγείται την παράλληλη ιστορία δύο χαρακτήρων: του μετρημένου και αξιαγάπητου Φελίσιτο Γιανακέ, ενός μικρού επιχειρηματία της Πιούρα που πέφτει θύμα εκβιασμού, και του Ισμαέλ Καρέρα, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη μιας ασφαλιστικής εταιρείας στη Λίμα, ο οποίος εξυφαίνει μια αναπάντεχη εκδίκηση για τους δύο αργόσχολους γιους του που επιθύμησαν το θάνατό του.

Και οι δύο χαρακτήρες είναι, με τον τρόπο τους, διακριτικοί επαναστάτες που προσπαθούν να αναλάβουν τα ηνία του πεπρωμένου τους, αφού τόσο ο Ισμαέλ όσο και ο Φελίσιτο αγωνίζονται κόντρα στην πορεία των γεγονότων.

Ενώ ο Ισμαέλ αψηφά όλες τις συμβάσεις της κοινωνικής του τάξης, ο Φελίσιτο αρπάζεται από κάποια αξιώματα για να αντιμετωπίσει τον εκβιασμό.

Δεν είναι άτεγκτοι, αλλά στέκονται πάνω από τις μικροπρέπειες του περιβάλλοντός τους για να ζήσουν σύμφωνα με τα ιδανικά και τις επιθυμίες τους.