close
loading...
close
loading...
close
loading...
H Εταιρεία
Προφίλ

Αγαπητοί φίλοι,

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο website μας.

Για όσους δεν μας γνωρίζουν, να σας συστηθούμε:

Είμαστε ένας οργανισμός με κύρια απασχόληση τη γραφή και την ανάγνωση!

Δραστηριοποιούμαστε στον εκδοτικό και βιβλιοπωλειακό χώρο. Μέχρι σήμερα, έχουμε εκδώσει περισσότερους από 2.000 τίτλους βιβλίων (εγκυκλοπαίδειες, λεξικά, παιδικά, αρχιτεκτονικής, τέχνης, μαγειρικής, τουριστικούς οδηγούς, λογοτεχνικά, ιστορικά έργα κ.ά.).

Διαθέτουμε στη Θεσσαλονίκη αλυσίδα τριών πολυβιβλιοπωλείων, σε συνολικό εκθεσιακό χώρο 6.000 τ.μ., με περισσότερους από 200.000 τίτλους βιβλίων ελληνικών και ξένων, CD-ROM και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά.

Η έδρα μας είναι η Θεσσαλονίκη και διαθέτουμε υποκαταστήματα σε Αθήνα και Κύπρο. Οι δραστηριότητές μας είναι πανελλαδικές, αλλά επεκτείνονται και σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει ελληνισμός, όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία, η Αγγλία, η Αυστραλία, η Κύπρος κ.ά.

Μέσω του ηλεκτρονικού μας πολυβιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά συναφή προϊόντα (παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, βυζαντινές εικόνες), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων.

Ελπίζουμε κατά την περιήγησή σας να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, τόσο για εσάς, όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς πάνω απ’ όλα προτείνουμε το βιβλίο! Το βιβλίο το διαβάζετε και το ξαναδιαβάζετε, το διαβάζουν οι δικοί σας και διατηρεί ακέραια την αξία του για πάντα.