close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΑΤΟΛΗ




17,62 € 5,00 €
κερδίστε 12,62 €
Εξαντλημένο





Κωδικός είδους :
101.4422
Βάρος :
0.581 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
536
Barcode :
9789605669720
ISBN :
978-960-566-972-0
Ετος κυκλοφορίας :
2015

Περιγραφή

Ο Ντάροου είναι Κόκκινος, μέλος της κατώτατης κάστας στην κωδικοποιημένη κατά χρώματα κοινωνία του μέλλοντος. Όπως και οι άλλοι Κόκκινοι, δουλεύει όλη μέρα, πιστεύοντας πως αυτός και ο λαός του κάνουν την επιφάνεια του 'Αρη κατοικήσιμη για τις επόμενες γενιές. Προσφέρει πρόθυμα τη ζωή του, ξέροντας πως το αίμα και ο ιδρώτας του θα καταλήξουν μια μέρα σ’ έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά του.
Όμως ο Ντάροου και οι όμοιοί του έχουν εξαπατηθεί. Σύντομα ανακαλύπτει πως η ανθρωπότητα έχει ήδη φτάσει γενιές τώρα στην επιφάνεια. Τεράστιες πόλεις και απέραντα πάρκα απλώνονται σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Ο Ντάροου –και οι άλλοι Κόκκινοι– δεν είναι παρά δούλοι μιας διεφθαρμένης άρχουσας τάξης.
Αντλώντας έμπνευση από τον πόθο για δικαιοσύνη και ώθηση από την ανάμνηση μιας χαμένης αγάπης, ο Ντάροου θυσιάζει τα πάντα για να διεισδύσει στο θρυλικό Ινστιτούτο, ένα πεδίο δοκιμασιών για την κυρίαρχη Χρυσή κάστα, όπου παλεύει για την εξουσία η επόμενη γενιά των επικυρίαρχων της ανθρωπότητας. Θα αναγκαστεί να αγωνιστεί για τη ζωή του και για το ίδιο το μέλλον του πολιτισμού ενάντια στα καλύτερα και τα πιο στυγνά μέλη της άρχουσας τάξης της Κοινωνίας. Εκεί, δε θα διστάσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να καταστρέψει τους εχθρούς του… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως για να το κάνει θα γίνει ένας από αυτούς.


(από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)


Συχνά αγοράζονται μαζί