close
loading...
close
loading...
close
loading...

ΜΕΓΑΛΩΣΑ! ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ! - ΟΔΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
11,90 € 10,71 €
κερδίστε 1,19 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
047.1357
Βάρος :
0.448 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
20χ26
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Σελίδες :
16
Barcode :
9789605024291
ISBN :
978-960-502-429-1
Ετος κυκλοφορίας :
2017

Περιγραφή

Ένας εύχρηστος οδηγός για τους γονείς που θέλουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους στην αγωγή τουαλέτας. Περιλαμβάνει ένα 16σέλιδο βιβλίο με χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες, ένα χαρτονέ βιβλίο για τα παιδιά, καθώς και 2 αφίσες και αυτοκόλλητα επιβράβευσης. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Στο βιβλίο "Μεγάλωσα! Πάω τουαλέτα!" θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε το παιδί σας στη χρήση της τουαλέτας, ενθαρρύνοντάς το και παρέχοντάς του κίνητρα σε αυτή τη σημαντική διαδικασία.
Το βιβλίο περιλαμβάνει:
-Έναν εύχρηστο οδηγό για τους γονείς με χρήσιμες συμβουλές και αποδεδειγμένες μεθόδους για την αγωγή τουαλέτας σε έξι απλά βήματα
-Ένα εικονογραφημένο χαρτονέ βιβλίο ειδικά σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει το παιδί κατά τη διάρκεια της εκμάθησης
-Δύο πολύχρωμες αφίσες με χαρούμενες εικόνες και θέσεις για αυτοκόλλητα
-48 αυτοκόλλητα επιβράβευσης για να παρακινήσετε το παιδί σας και να ενισχύσετε θετικά τις επιτυχημένες προσπάθειές του
Η Δρ. Janet Hall, ASM PhD είναι ιδρύτρια του προγράμματος "Stop Bedwetting". Κλινική ψυχολόγος και μητέρα δύο παιδιών, εδώ και πάνω από 35 χρόνια έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά που δυσκολεύονταν να μείνουν στεγνά στη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας. Είναι συγγραφέας βιβλίων με θέμα την αγωγή τουαλέτας και έχει δημιουργήσει ακουστικά προγράμματα που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν την αυτοεκτίμησή τους και να σταματήσουν τις εκρήξεις οργής.