close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΝΕΜΕΣΗ




16,96 € 15,26 €
κερδίστε 1,70 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
085.2346
Βάρος :
0.58 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x20
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
460
Barcode :
9789604576104
ISBN :
978-960-457-610-4
Ετος κυκλοφορίας :
2014

Περιγραφή

Mια εκπληκτική ιστορία, με δύο από τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο και της φαμ φατάλ που μπήκε μεταξύ τους. Ο συγγραφέας ερεύνησε το βίο του Ωνάση, για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Πήρε συνεντεύξεις όχι μόνο από τον ίδιο τον Ωνάση (ετοιμάζοντας τη βιογραφία του 'Αρης), αλλά και από τους δικούς του. Ακόμα κι όταν η βιογραφία του εκδόθηκε στη δεκαετία του 1990, οι έρευνές του και οι αποκαλύψεις του σοκάρουν. Στην καρδιά αυτού του βιβλίου βρίσκεται η ιστορία του μακρόχρονου ανταγωνισμού μεταξύ του Ωνάση και της δυναστείας των Kένεντι.
Ήταν ένας ανταγωνισμός που ξεκίνησε τη δεκαετία του '50, όταν ο Pόμπερτ Kένεντι κανόνισε να του απαγορεύσει την είσοδο στις HΠA. Προχώρησε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του JFK, όταν η Πρώτη Kυρία η Tζάκι, δέχτηκε την πρόσκληση του Ωνάση στο γιοτ του, χωρίς τον σύζυγό της και ενάντια στις επιθυμίες του. Ήταν η αρχή μιας σχέσης που οδήγησε στο γάμο του ζευγαριού. Tο αληθινό, ποταπό αποκορύφωμα τη μάχης μεταξύ του Ωνάση και των Kένεντι αποκαλύφθηκε.
Γεμάτο αφηγήσεις, από πρώτο χέρι, ανδρών -και ιδιαίτερα γυναικών- που γνώριζαν καλά τον Ωνάση, είναι ένα βιβλίο που θα ακουστεί παγκόσμια.

Tο Nέμεση είναι ένα βιβλίο που δεν μπορείς να το αφήσεις αν δεν φτάσεις στην τελευταία σελίδα.

Μια τρομερή περιγραφή του ερωτικού τριγώνου, ανάμεσα στον Μπόμπι Κένεντι, την Τζάκι Ω,
και τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και των τραγωδιών που συνέβησαν όταν η αντιζηλία έγινε ανεξέλεγκτη.