close
loading...
close
loading...
close
loading...

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΠΙΤΕΣ & ΠΙΤΣΕΣ-ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Νο8




3,17 € 1,95 €
κερδίστε 1,22 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Οι Εκδόσεις μας   Βιβλιοστόκ
Top 100  

Κωδικός είδους :
085.2002
Βάρος :
0.115 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
20χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
63
Barcode :
9789604573172
ISBN :
978-960-457-317-2
Ετος κυκλοφορίας :
2010

Περιγραφή

Η σειρά μαγειρικής με γενικό τίτλο "Νέες συνταγές Μεσογειακής διατροφής" είναι εμπνευσμένη από την κουζίνα των λαών της Μεσογείου, και ιδιαίτερα της Κρήτης, η οποία έγινε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο, ύστερα από μακροχρόνιες επιστημονικές έρευνες, για τη συμβολή της στην υγεία και τη μακροζωία του ανθρώπου.
Το ελαιόλαδο, τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα, τα ψάρια και τα θαλασσινά, τα γαλακτοκομικά, τα σιτηρά, τα δημητριακά και τα φρέσκα μυρωδικά, σε συνδυασμό με τον λιτό τρόπο μαγειρέματος, χωρίς περιττά ζωικά λίπη, βαριές σάλτσες και σος, αποτελούν τα συστατικά για πολλά γευστικά και θρεπτικά εδέσματα.
Ακολουθήστε τις συνταγές της σειράς "Νέες συνταγές Μεσογειακής διατροφής" και απολαύστε εύκολα, γευστικά και θρεπτικά πιάτα, που με μεράκι, φαντασία και δημιουργικότητα συνδυάζουν το άρωμα ενός καλομαγειρεμένου φαγητού με την υγιεινή διατροφή που πρσφέρει η μεσογειακή κουζίνα.


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφείς

Garcia, Leonardo

Γεννημένος στο Καράκας της Βενεζουέλας, σπούδασε αυτό που ήδη γνώριζε πολύ καλά, να ταξιδεύει μέσα από τα πιάτα του τους λάτρεις της γεύσης. Η διάθεση του αυτή τον έφερε και στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, πρώτα στο εστιατόριο Entryfish και στη συνέχεια στην κουζίνα του εστιατορίου Interni, όπου πραγματοποίησε την εκτέλεση των πιάτων για τις σειρές "Νέες Συνταγές Μεσογειακής Διατροφής" και "Νέες Συνταγές Διεθνούς Κουζίνας".

Μάργαρης, Γιάννης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ζάκυνθο. Η αγάπη του για τη γαστρονομία τον οδήγησε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει την τέχνη της και στη συνέχεια να την εξασκήσει. Οι σειρές "Νέες συνταγές Μεσογειακής διατροφής" και "Νέες συνταγές Διεθνούς κουζίνας" είναι η πρώτη του απόπειρα να εκδηλώσει την αγάπη του αυτή, βάζοντας στις συνταγές μεράκι και επτανησιακό ταπεραμέντο.