close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΕΛΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ
11,95 € 5,00 €
κερδίστε 6,95 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
048.6372
Βάρος :
0.449 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
373
ISBN :
960-267-122-Χ
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Δύο δίδυμα από τη Θεσσαλονίκη, ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος Έλλις, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στα Καρπάθια παρακινούμενοι από την επιθυμία τους να εξερευνήσουν το μυστήριο που εδώ και αιώνες περιβάλλει το «Καταραμένο» Κάστρο του Κόμη Δράκουλα. Η συνάντησή τους με τα ξαδέλφια τους από την Αμερική και την ατίθαση παρέα τους φέρνει τα πάνω κάτω στην ήρεμη περιήγησή τους αφού τους εμπλέκει σε μια απίστευτη ιστορία μυστηρίου στα έγκατα του «Δαιμονισμένου» Κάστρου.
Τα ανεξήγητα γεγονότα, οι διαβολικές συμπτώσεις και τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα ενισχύοντας την πεποίθηση των διδύμων Έλλις ότι το Πνεύμα του Παρεξηγημένου Μονάρχη Βλαντ Τσέπεσι συνεχίζει να πλανάται πάνω από τις κορυφές των Καρπαθίων, στοιχειωμένο από την αχαριστία των απογόνων του, που αρκετούς αιώνες μετά την ένδοξη διακυβέρνησή του, αποφάσισαν να του φορέσουν το χολυγουντιανό στέμμα του βασιλιά - βαμπίρου προκειμένου να προσελκύσουν τους ξένους τουρίστες.
Ποιος ήταν τελικά ο Κόμης Δράκουλας; Ο χαρισματικός ηγέτης που αγαπούσε και προστάτευε τον λαό και τη θρησκεία του από τους βαρβάρους επιδρομείς ή μήπως ο απόλυτος βασιλιάς τιμωρός που αντλούσε την εξουσία του μέσα από τη φρίκη των δημοσίων εκτελέσεων και των απάνθρωπων βασανιστηρίων;
Συγγραφέας

Ενέ, Χριστίνα

Η Χριστίνα Ενέ γεννήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Η πολυεθνικότητα της οικογένειάς της σε συνδυασμό με τα συχνά ταξίδια έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην Ευρωπαϊκή ανατροφή της και έτσι, από νεαρή ηλικία, μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρουμανικά και Ιταλικά. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές της στο Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ασχολήθηκε με τη διερμηνεία και τη μετάφραση ενώ από το 1994 εργάζεται στην Εκπαίδευση κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό της να δημιουργεί νέους πολίτες της Ευρώπης μέσα από τη διδασκαλία ξένων γλωσσών. Τα τελευταία έξι χρόνια ζει στην Έδεσσα με την οικογένειά της. Έχει τρεις γιους οι οποίοι την βοηθούν να κατανοεί και να αγαπάει ακόμη περισσότερο όλα τα παιδιά του κόσμου.