close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ




16,60 € 13,28 €
κερδίστε 3,32 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
049.9915
Βάρος :
0.534 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21Χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
422
Barcode :
9789604960064
ISBN :
960-496-006-4
Ετος κυκλοφορίας :
2011

Περιγραφή

Για τον πεντάχρονο Τζακ, το Δωμάτιο είναι ο κόσμος. Εκεί γεννήθηκε, εκεί τρώει, εκεί κοιμάται, εκεί παίζει και μαθαίνει μαζί με τη Μαμά του. Γι' αυτόν, το Δωμάτιο κρύβει αμέτρητα θαύματα, πλούσια και ανεξάντλητη τροφή για τη φαντασία του: το φίδι κάτω από το Κρεβάτι, φτιαγμένο από τσόφλια αυγών, ο φανταστικός κόσμος της Τηλεόρασης, η παρηγορητική ζεστασιά της Ντουλάπας, κάτω από τα κρεμασμένα ρούχα, εκεί όπου η Μαμά τον ασφαλίζει τα βράδια, για την περίπτωση που ο ΣαταΝίκ τους επισκεφθεί.

Το Δωμάτιο είναι σπίτι για τον Τζακ, για τη Μαμά όμως δεν είναι παρά η φυλακή όπου κρατείται από τα δεκαεννιά της -εφτά χρόνια τώρα. Με οδηγό την αδιαπραγμάτευτη αγάπη της για το γιο της, η Μαμά έχει δημιουργήσει για χάρη του μία ολόκληρη ζωή σ' ένα χώρο δώδεκα μόλις τετραγωνικών. Η περιέργεια τού Τζακ όμως αυξάνεται ευθέως ανάλογα με τη δική της απελπισία -και η Μαμά ξέρει ότι δε θα μπορέσει να συνεχίσει να χαλιναγωγεί για πολύ ακόμα καμία από τις δυο.

Ειπωμένη με τη συγκινητική και αστεία φωνή του Τζακ, το "Δωμάτιο" είναι η ιστορία της ακαταδάμαστης αγάπης που ανθίζει κάτω από τις πιο οδυνηρές συνθήκες, και του σκληρού σαν διαμάντι δεσμού ανάμεσα σε μητέρα και παιδί. Πρόκειται για ένα καθηλωτικό, ανυψωτικό και συνάμα σοκαριστικό μυθιστόρημα -μια συνταρακτική ιστορία, βαθιά ανθρώπινη και αβάσταχτα συγκινητική.

Το "Δωμάτιο" είναι ένα μέρος που δε θα ξεχάσετε ποτέ.

Επίμετρο: Έφη Τσιρώνη.


Συχνά αγοράζονται μαζί