Βιβλία
- Αρχαία Κείμενα
- Βιογραφίες & Μαρτυρίες
- Γλωσσολογία & Σημειολογία
- Γραμματολογία & Λογοτεχνικό Δοκίμιο
- Γυναίκα - Μητρότητα - Εγκυμοσύνη
- Διατροφή, Βότανα & Υγεία
- Δίκαιο
- Εγκυκλοπαίδειες
- Επιστήμες
- Θρησκείες - Θεολογία
- Ιατρική
- Ιστορία
- Κοινωνιολογία - ΜΜΕ - Δημοσιογραφία
- Λαογραφία - Εθνολογία - Οδοιπορικά - Ταξίδια - Ανακαλύψεις
- Λεξικά
- Λογοτεχνία
- Μαγειρική & Οινολογία
- Μελέτες, Δοκίμια
- Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αναζήτηση
- Ξενόγλωσσα
- Οικονομία - Μάνατζμεντ
- Παιδαγωγική Επιστήμη
- Παιδικά & Νεανικά Βιβλία
- Περιοδικά - Κόμικς - Γελοιογραφίες - Χιούμορ
- Πληροφορική
- Πολιτική - Διεθνείς Σχέσεις
- Συμπληρωματική Ιατρική
- Σχολικά Βιβλία Οργανισμού
- Σχολικά Βοηθήματα
- Ταξιδιωτικοί Οδηγοί & Χάρτες
- Τέχνες
- Τεχνολογία
- Φιλοσοφία - Φιλοσοφικό Δοκίμιο
- Φύση - Περιβάλλον - Οικολογία
- Χόμπυ - Αθλητισμός
- Ψυχολογία - Ψυχιατρική - Ψυχανάλυση
ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΙΑ
21,90
€
Εξαντλημένο
Κωδικός είδους : |
019.7487 |
Βάρος : |
0.227 kg |
|
Συγγραφέας : |
Εκδότης : |
|||
Διαστάσεις : |
24χ17 |
Εξώφυλλο : |
Μαλακό |
|
Σελίδες : |
99 |
Barcode : |
9789607667427 |
|
ISBN : |
978-960-7667-42-7 |
Ετος κυκλοφορίας : |
2011 |
Περιγραφή
Τα σαλιγκάρια εκτιμώνται ιδιαίτερα σήμερα για τη διατροφική τους, και όχι μόνο, αξία και η ζήτησή τους στη διεθνή αγορά είναι αυξανόμενη. Η συλλογή των φυσικά αναπτυσσόμενων σαλιγκαριών έχει προ πολλού πάψει να αποτελεί τη βάση για την κάλυψη της ζήτησης, αφού και ανεπαρκής είναι και το προϊόν της δεν έχει τα χαρακτηριστικά ποιότητας και ασφάλειας που ζητά ο καταναλωτής. Έτσι η εκτροφή σαλιγκαριών, σε επιχειρηματική βάση, έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο κλάδο της αγροτικής παραγωγής με πολύ καλές προοπτικές ανάπτυξης. Παράλληλα, η εκτροφή σαλιγκαριών για να γίνει με επιτυχία απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις, καλή οργάνωση και τεχνολογική υποστήριξη του εκτροφέα.Το βιβλίο αυτό γράφθηκε κυρίως για να παράσχει τις βασικές γνώσεις στον υποψήφιο Έλληνα εκτροφέα και περιέχει όλες τις βασικές πληροφορίες για τη βιολογία του σαλιγκαριού, για τα δύο σύγχρονα συστήματα εκτροφής (ανοιχτό και κλειστό), καθώς και για τους κανόνες εκτροφής που διασφαλίζουν την καλή παραγωγικότητα και την ποιότητα στις συνθήκες της χώρας μας.
Περιέχονται επίσης πολλά ακόμα στοιχεία για τη διατροφική αξία και τις άλλες ιδιότητες του σαλιγκαριού που κάνουν το βιβλίο χρήσιμο και στον καταναλωτή αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο για το σαλιγκάρι.