close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ...(ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ)
13,44 € 12,10 €
κερδίστε 1,34 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
002.7491
Βάρος :
0.28 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
172
Barcode :
9789607860699
ISBN :
978-960-7860-69-9
Ετος κυκλοφορίας :
2007

Περιγραφή

Μετά από 500 περίπου χρόνια, ο Μακιαβέλι εξακολουθεί, όχι μόνο να είναι επίκαιρος, αλλά και να μας δείχνει ενδεχομένως, τον πιο ασφαλή δρόμο επιτυχίας, στην πολιτική, στην επαγγελματική μας εξέλιξη και γενικά στη ζωή.

Με απλά λόγια μας λέει πως η προσωπική μας επιτυχία δεν αξιολογείται με κριτήριο "το καλό ή το κακό αλλά το αποτελεσματικό ή αναποτελεσματικό μέσο". Στην πορεία της ζωής του καθενός μας, το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κρίνει αν πετύχαμε ή αποτύχαμε.

Το βιβλίο αυτό παραθέτει και αναλύει τις συμβουλές για επιτυχία, ενός από τους πιο ειλικρινείς και πραγματιστές στοχαστές της ανθρωπότητας, που κατηγορήθηκε κυρίως από υποκριτές ηθικολόγους, οι οποίοι έχουν σαν αρχή: "διέδιδε την ηθική στους άλλους αλλά μην την τηρείς ο ίδιος. Ρίξε στάχτη στα μάτια τους για να δρας ανενόχλητος όπως ο λύκος σε μαντρί με αμνούς".

Οι βασικές συμβουλές του Μακιαβέλι, που αναλύονται στο παρόν βιβλίο, αποτελούν μέρος της διαθήκης του, προς όλους εκείνους που δεν επιθυμούν να αποτελούν τους ηττημένους της ζωής και να αντιλαμβάνονται τις "Αλήθειες και τα Ψέματα των οιονδήποτε Ηγετών".
Συγγραφέας

Πιστοφίδης, Αλέξανδρος Ε.

Ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στην Ελλάδα και στη Γερμανία. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα και των δύο χωρών σαν επιστημονικός συνεργάτης και σύμβουλος σε θέματα ανάπτυξης και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού στο Uebersee Museum και στο Berufs-Bildungs-Institut της Γερμανίας/Βρέμη, καθώς και στον ΟΑΕΔ. Διετέλεσε σύμβουλος διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του "Κοινωνικού Αποκλεισμού από την Αγορά Εργασίας" στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Από το 1994 μέχρι και το 2000 ήταν συνδιαχειριστής / διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, Eco-System-International. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως διευθυντής εκπαίδευσης σε Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και ως σύμβουλος, παρέχοντας υπηρεσίες σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού.