close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ (ΚΑΚΤΟΣ)
15,60 € 14,04 €
κερδίστε 1,56 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
019.2290
Βάρος :
0.334 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Πανόδετο
Σελίδες :
272
ISBN :
960-382-722-3
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Η ελλιπής γνώση και οι εσφαλμένες ιδέες που έχουμε σχετικά με την ψυχολογία των σκύλων είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που οι περισσότεροι από εμάς συναντούμε στη συγκατοίκηση με το αγαπημένο μας τετράποδο. Πολλές φορές με τη συμπεριφορά μας δημιουργούμε το πρόβλημα ή το επιτείνουμε. Πώς μπορούμε λοιπόν να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα συμπεριφοράς του σκύλου μας; Το ερώτημα είναι καίριο και η απάντησή του θα μας βοηθήσει να ζήσουμε αρμονικά μαζί του.
Ο Αντώνης Χαραλαμπίδης, συμπεριφορολόγος σκύλων και δημοσιογράφος, δίνει με πρωτότυπο και ζωντανό τρόπο την απάντηση. Το κυρίως μέρος του βιβλίου περιλαμβάνει εξήντα πραγματικά προβλήματα συμπεριφοράς σκύλων που υποβλήθηκαν από ισάριθμους ανθρώπους. Με τρόπο άμεσο, συγκεκριμένο και γλαφυρό παρουσιάζεται η διάγνωση αλλά και προτείνεται η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που θα οδηγήσει στη λύση του προβλήματος.
Το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο ανάλυσης και αντιμετώπισης των πιο συχνών και βασανιστικών προβλημάτων συμπεριφοράς σκύλων. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια περιπτωσιολογική μελέτη, που ικανοποιεί την έφεση του ανθρώπου για μάθηση και εξερεύνηση του εσωτερικού κόσμου των σκύλων.