close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΝ
3,99 € 3,59 €
κερδίστε 0,40 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή) - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
108.0626
Βάρος :
0.055 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
12x17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
32
Barcode :
9789604367108
ISBN :
978-960-436-710-8
Ετος κυκλοφορίας :
2020

Περιγραφή

Αν μπορείς να κρατάς τα λογικά σου όταν όλοι γύρω σου τα έχουν χαμένα και ρίχνουν το φταίξιμο σ’ εσένα...

Επιβλητικό μέσα στην απλότητα και τη συντομία του, το Αν του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ αποτελεί μια ανάγλυφη υπενθύμιση ότι πολλές φορές στη ζωή ο θρίαμβος απέχει ελάχιστα από την καταστροφή, δίχως αυτό να σημαίνει πως ο καθένας μας δεν μπορεί να αντιμετωπίζει αμφότερα με επίγνωση και αξιοπρέπεια, μαθαίνοντας από τα πάντα. Το ποίημα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1910, ως μέρος της συλλογής φανταστικών ιστοριών Rewards and Fairies· δεκαετίες αργότερα, το 1995, το Αν αναδείχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας ως το πιο αγαπημένο ποίημα ολόκληρης της βρετανικής λογοτεχνίας.

Ο Τζόζεφ Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, ο συγγραφέας του Βιβλίου της ζούγκλας, του Κιμ, του Ανθρώπου που θα γινόταν βασιλιάς και του Αν κατόρθωσε με το αδιαμφισβήτητο αφηγηματικό του ταλέντο να αποτυπώσει μια ολόκληρη εποχή, αυτή των ευρωπαϊκών αυτοκρατοριών που σε λίγα χρόνια θα αποτελούσαν παρελθόν. Η συγγραφική του φήμη εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο. Το 1907 τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας - ήταν ο πρώτος αγγλόφωνος συγγραφέας που κέρδισε το βραβείο και παραμένει ως σήμερα ο νεαρότερος αποδέκτης του.

Δυτική σκέψη και ανατολική φιλοσοφία, φλεγματική χιουμοριστική γραφή και θεμελιώδη δοκίμια, διαχρονική ποίηση και αθάνατη μικρή πεζογραφία, κείμενα που σφράγισαν την εποχή τους και εξακολουθούν να διαβάζονται παντού: αυτή είναι η σειρά «επίλεκτα» των εκδόσεων Οξύ.

Μετάφραση: Πέλος Τσιάρας