close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΣΕΒΟ ΣΤΟ DRONE - ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ - ΣΥΝΟΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΡΟΒΑΤΑ
14,39 € 12,95 €
κερδίστε 1,44 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
002.5099
Βάρος :
0.445 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
320
Barcode :
9789601687124
ISBN :
978-960-16-8712-4
Ετος κυκλοφορίας :
2020

Περιγραφή

"Μέσα από τις δεκάδες συζητήσεις με την 'Αννα Διαμαντοπούλου για τις ανάγκες αυτού του βιβλίου, επιβεβαίωσα ότι οι πεποιθήσεις είναι πιο επικίνδυνοι εχθροί της αλήθειας από όσο τα ψέματα. Οι άνθρωποι δεν είναι πιόνια μιας σκακιέρας όπου, αξιωματικού, ακυρώνονται όλα.
Ο άνθρωπος εμπεριέχει πάντοτε και αυτονομία και ατομική ευθύνη.
ΗΠΑ. Κίνα. Ευρώπη. Ελλάδα. Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση. Προσφυγικό - Μεταναστευτικό. Ανατροπές της πολιτικής όπως την ξέρουμε. Απρόβλεπτος 21ος αιώνας...
Αυτό είναι ένα βιβλίο που στην πραγματικότητα απευθύνεται στον αναγνώστη σε μια εποχή όπου όσο ποτέ άλλοτε είναι σημαντικό ο άνθρωπος να εκπαιδεύσει και ο ίδιος τον εαυτό του... 'Αλλωστε, το θέμα δεν είναι απλά αυτό που ξέρουμε σήμερα, το βασικό ζήτημα είναι αυτό που θα μπορούσαμε να ξέρουμε σήμερα. Με αυτό ασχολείται το βιβλίο". (Μ. Π.)

"Η 'Αννα δεν περιορίζεται στην ανάλυση του παρελθόντος. Αντιθέτως, προσφέρει συγκροτημένες και απτές ιδέες για την ανανέωση της πολιτικής, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα βιβλίο όσο πρέπει εικονοκλαστικό, ένα βιβλίο που αρνείται πεισματικά την προσκόλληση σε ξεπερασμένα διανοητικά σχήματα.
Αλλά πάνω απ' όλα, κρατάτε στα χέρια σας ένα βιβλίο-έκκληση για δράση προς όλους όσοι ενδιαφέρονται για το μέλλον της Ευρώπης και της δημοκρατίας.
Γι' αυτό και αξίζει να διαβαστεί ευρέως. (ΖΟΖΕΠ ΜΠΟΡΡΕΛ)