close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΣΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ
14,99 € 2,00 €
κερδίστε 12,99 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
019.2273
Βάρος :
0.258 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
112
Barcode :
9789606621369
ISBN :
960-6621-36-7
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Κάθε γυναίκα γνωρίζει το θεωρητικό της βάρος, το θέμα όμως είναι να αισθάνεται κανείς άνετα ακόμη κι όταν έχει μερικά κιλά παραπάνω.
Στο βιβλίο αυτό υπάρχει πληθώρα ασκήσεων και συμβουλών για να αποκτήσουν πιο όμορφο σώμα, παρά τα παραπανίσια κιλά, να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και να σφίξουν τους μυς τους γυναίκες που επιμένουν να έχουν μερικά κιλά παραπάνω από τα "θεωρητικά" σωστά.
Το νέο αυτό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης για εύσωμες γυναίκες παρουσιάζει αθλήματα και ασκήσεις που δεν βλάπτουν τις αρθρώσεις και την πλάτη, όπως Nordic Walking, ποδηλασία και stretching, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες γυναικών που είναι κάπως "γεμάτες". Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που βοηθάει να αποφευχθεί η εμμονή με το αδυνάτισμα, ενώ παράλληλα υποδεικνύει υγιείς τρόπους για να δυναμώσουν και να αυξηθούν οι σωματικές ικανότητες.


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφέας

Hederer, Markus

O Markus Hederer ασκεί την αθλητική επιστήμη, είναι γυμναστής, συγγραφέας και ανεξάρτητος δημοσιογράφος με ειδίκευση στον αθλητισμό και τη φυσική κατάσταση. Ζει και εργάζεται στην Γερμανία.