close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
25,87 € 5,00 €
κερδίστε 20,87 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
048.7985
Βάρος :
0.597 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
406
Barcode :
9789603854968
ISBN :
978-960-385-496-8
Ετος κυκλοφορίας :
2008

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό με τίτλο "Ασχολούμενος με τα μαθηματικά", χωρίζεται κυρίως σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος και ειδικά το πρώτο κεφάλαιο έχει σαν σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά που δεν έχουν καλές σχέσεις με τους αριθμούς και γενικά με τα μαθηματικά. Το κεφάλαιο αυτό θα παρουσιάσει κάτι σαν κάποια ιστορία, κάτι σαν διήγημα με κάποιο μικρό παιδί που γνώρισε κάποιον άνθρωπο που ήξερε να χειρίζεται και να κάνει διάφορους λογαριασμούς με τους αριθμούς. Το κεφάλαιο αυτό που καθώς αναφέρουμε και παραπάνω παρουσιάζεται σαν μια ιστοριούλα ή σαν διήγημα με τον τρόπο όπως παρουσιάζεται έχει σκοπό να βοηθήσει τα μικρά παιδιά (εννοείται τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο) να προσπαθήσουν να αποβάλουν το φόβο που έχουν γενικά με τα μαθηματικά και να εννοήσουν ότι τους αριθμούς όταν τους πιάσουν και τους δουλέψουν σωστά είναι πάρα πολύ πιο ήμεροι απ' ό,τι φαντάζονται.
Το κεφάλαιο αυτό πιστεύουμε ότι και μικροί και μεγάλοι αναγνώστες (δηλαδή μικρά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο μέχρι και επιστήμονες) θα είναι σε θέση να το διαβάσουν πολύ εύκολα και ευχάριστα και ακόμα ο κάθε αναγνώστης είτε είναι μικρό παιδί που πηγαίνει σχολείο είτε είναι οποιοσδήποτε επιστήμονας, ίσως θα προσέξει με θαυμασμό και έκπληξη διάφορες παρατηρήσεις που έκανε ο συγγραφέας, όσον αφορά γενικά με τους αριθμούς.
Το δεύτερο μέρος του βιβλίου αυτού που ασχολείται με τα ανώτερα μαθηματικά θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ορισμένους μαθηματικούς τύπους που ερμηνεύουν διάφορα φαινόμενα για τη ζωή μας. Το κεφάλαιο αυτό απευθύνεται σε επιστήμονες μαθηματικούς, φυσικούς καθώς και του Πολυτεχνείου αλλά ακόμα και σε όσους είναι καλοί γνώστες των μαθηματικών. [...]

(από τον πρόλογο του συγγραφέα)


Συχνά αγοράζονται μαζί