close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΒΓΑΛΕ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
14,92 € 13,43 €
κερδίστε 1,49 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
019.1199
Βάρος :
0.377 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
264
Barcode :
9789608386280
ISBN :
960-8386-28-4
Ετος κυκλοφορίας :
2005

Περιγραφή

Θα μπορούσατε να έχετε μια πιο ευτυχισμένη ζωή;
Ξεχάστε τα διλήμματα, τι θα λέγατε αν είχατε και τα δύο...
Το βιβλίο αυτό καταρρίπτει το μύθο ότι πρέπει να επιλέξετε μεταξύ μιας καλής οικονομικής κατάστασης και της ευτυχίας. Δείχνει πως, από όπου κι αν ξεκινήσετε, μπορείτε να έχετε και τα δύο. Με μια αναλυτική περιγραφή, θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε ποιες είναι οι πραγματικές οικονομικές σας ανάγκες και οι επιθυμίες σας για αυτοπραγμάτωση, ενώ, στη συνέχεια, σας παρουσιάζει μια διαδικασία με την οποία θα δημιουργήσετε μια ζωή που σας ταιριάζει πραγματικά.
Πρόκειται για μια προσωπική προσέγγιση, σχεδιασμένη έτσι ώστε να αντιμετωπίσει με τρυφερότητα όσους τρέμουν στη σκέψη του οικονομικού σχεδιασμού και να καθοδηγήσει ομαλά όσους δεν ξέρουν πραγματικά τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν.
Με λίγα λόγια, με το βιβλίο αυτό θα μπορέσετε να βελτιώσετε:
- Την ικανότητά σας να κερδίσετε χρήματα και να τα διατηρήσετε.
- Την ικανότητά σας να κατακτήσετε την ευτυχία και να τη διατηρήσετε.
Σας ακούγεται ενδιαφέρον; Δημιουργώντας τη δική σας στρατηγική για να αποκτήσετε χρήματα και να γίνετε παράλληλα ευτυχισμένος, θα μπορέσετε να ανακτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας, που ενδεχομένως είχατε αφήσει να σας ξεφύγει. Τότε, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.
Συγγραφέας

McConnell, Carmel

Η Carmel McConnell έχει υπάρξει σε ολόκληρη τη ζωής της ακτιβίστρια, αρχικά στην πυρηνική πυραυλική βάση στο Greenham Common. Τώρα δουλεύει ως σύμβουλος επιχειρήσεων παγκόσμιων εταιριών και είναι συγγραφέας. Η Carmel έχει δωρίσει όλα τα δικαιώματά της από το βιβλίο "Ο μόνος τρόπος να το κάνεις είναι να το κάνεις: Ο ακτιβιστής της αλλαγής" στο "The magic sandwich project", φιλανθρωπικό ίδρυμα για φτωχά παιδιά, το οποίο ίδρυσε το 2000 για να προμηθεύει θρεπτικά τρόφιμα σε σχολεία όπου η κακή διατροφή και οι κακές επιδόσεις πηγαίνουν χέρι χέρι.