close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (EXPLORER)
24,99 € 22,49 €
κερδίστε 2,50 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός δέκα εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
019.7548
Εκδότης :
Διαστάσεις :
22χ13
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
352
Barcode :
9789606686733
ISBN :
978-960-6686-73-3
Ετος κυκλοφορίας :
2012

Περιγραφή

Tο Βέλγιο, με τη γαλλόφωνη Bαλλονία και τη φλαμανδόφωνη Φλάνδρα, ασκεί στους ταξιδιώτες μεγάλη γοητεία με πόλεις όπως οι Βρυξέλλες, η "πρωτεύουσα" της Ευρώπης, η Mπρυζ, η Γάνδη, η Αμβέρσα, σπουδαία εμπορικά λιμάνια, καθώς και οι γαλλόφωνες Nαμύρ, Tουρναί και Λιέγη.

Και ακόμη, είναι γεμάτο καλλιτεχνικούς θησαυρούς της μεγάλης φλαμανδικής τέχνης, σπουδαία αρχιτεκτονήματα, επιτυχημένες σύγχρονες δραστηριότητες, όπως η μόδα και τα περίφημα κόμικ, πανευρωπαϊκές ιστορικές μνήμες, αλλά και ξεχωριστές φυσικές ομορφιές.

Το Λουξεμβούργο, με τις δασοσκεπείς Aρδέννες και το τραχύ τους τοπίο, "καμαρώνει" για την ομώνυμη πρωτεύουσά του, που διατηρεί το ύφος και την ομορφιά του παρελθόντος. Έχει όμως να επιδείξει επίσης υπέροχα σατώ, μικρά μα ενδιαφέροντα μουσεία, καθώς και τη μοναδική για το κρασί της περιοχή του Mοζέλα.

Όλα αυτά αυτά θα τα ανακαλύψετε μέσα από τις σελίδες του ταξιδιωτικού αυτού οδηγού του Explorer, μαζί με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σας: διαμονή, φαγητό, ψυχαγωγία, αγορές, μετακινήσεις, κόστος, πρώτες βοήθειες, ωράρια.