close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
14,63 € 13,17 €
κερδίστε 1,46 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
019.3237
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
168
ISBN :
960-7667-14-Χ
Ετος κυκλοφορίας :
2000

Περιγραφή

Η ανάπτυξη της βιολογικής κτηνοτροφίας επισημοποιείται με την πρόσφατη δημοσίευση του σχετικού κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το βιβλίο "Βιολογική Κτηνοτροφία" δίνει όλα τα στοιχεία που τη συγκροτούν, τους κανόνες που τη χαρακτηρίζουν, τις πρακτικές που ακολουθεί και τις ευκαιρίες που δημιουργεί.
Είναι γραμμένο από δύο βαθείς γνώστες του θέματος και θα είναι χρήσιμο σε όλους τους ενδιαφερόμενους -στους τεχνικούς, στους γεωργοκτηνοτρόφους αλλά και στους καταναλωτές.
Στο βιβλίο περιέχονται:
- Τα παραγωγικά συστήματα.
- Οι εγχώριες φυλές ζώων.
- Η διαδικασία παραγωγής βιολογικών προϊόντων: προέλευση των ζώων, διατροφή, υγιεινή, χειρισμοί, σταβλισμός, κτηνοτροφικά απόβλητα.
- Αγορά, έλεγχοι και πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων.
- Βιολογική μελισσοκομία.

Για να γράψετε την κριτική σας θα πρέπει να συνδεθείτε ως χρήστης συμπληρόνωντας την διπλανή φόρμα..

Ξεχάσατε τον κωδικό;
Νέος λογαριασμός;

Χρήστης
Κωδικός
Συγγραφείς

κ.ά.Ζωιόπουλος, Παντελής

O Παντελής Ζωιόπουλος γεννήθηκε το 1945 στου Ζωγράφου Αττικής. Σπούδασε τη Γεωπονία στην Αθήνα και πήρε διδακτορικό στο Aberdeen Σκωτίας. Σήμερα διδάσκει τη Ζωοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει μεγάλη εμπειρία στα Κοινοτικά θέματα και προήδρευσε κατ' επανάληψη της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου στις Βρυξέλλες για την έκδοση νομοθεσίας στον τομέα του. Προσκλήθηκε να δώσει ομιλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εκλαϊκεύοντας τις αιτίες των σύγχρονων διατροφικών κρίσεων. Έχει δημοσιεύσει πολλές εργασίες σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, επιφυλλίδες στον κυριακάτικο Τύπο και τΙς συλλογές αγροτικών και διατροφικών δοκιμίων "Το ψωμί και το αλάτι" και "Η σόγια και το ψαρόλαδο" αντίστοιχα.