close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΤΕ
10,95 € 3,00 €
κερδίστε 7,95 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
006.4985
Βάρος :
0.169 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17χ12
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
144
Barcode :
9799608273244
ISBN :
960-8273-24-2
Ετος κυκλοφορίας :
2005

Περιγραφή

Τίποτα δεν ηρεμεί την ψυχή όσο η απόδραση στην ύπαιθρο φύση.
Το βιβλίο αυτό είναι ένας εύχρηστος οδηγός, γραμμένος από τους ειδικούς στην ιατρική της υπαίθρου φύσης Buck Tilton και Rck Bennett, και σας δίνει πληροφορίες για το πώς να αποφεύγετε όσους κινδύνους για την υγεία σας ελλοχεύουν μέσα στη φύση.
Περιλαμβάνει:
- Πρακτικές οδηγίες για την καθαριότητα μιας κατασκήνωσης, τη διευθέτηση-απομάκρυνση των αποβλήτων, την απολύμανση του νερού, τη διαχείριση του φαγητού και την πρόληψη των μικροβίων.
- Τι χρειάζεται να ξέρετε για τις ασθένειες που μεταδίδουν οι άνθρωποι και για εκείνες που μεταδίδουν τα άγρια ζώα.
- Τα σημάδια και τα συμπτώματα των συνηθισμένων μέσα στη φύση ασθενειών και τι πρέπει να κάνετε αν νομίζετε ότι έχετε προσβληθεί από μια απ' αυτές.
- Βοηθητικούς πίνακες και προσαρτήματα.
Ακόμη περιέχει πληροφορίες για ασθένειες και ένα νέο κεφάλαιο για τη διαχείριση μεγάλων ομάδων καθώς και ομάδων με ειδικές ανάγκες.
Συγγραφείς

Tilton, Buck

Ο Βuck Tilton, ιατρικός τεχνικός καταστάσεων επείγουσας ανάγκης στη φύση, είναι συνιδρυτής του Ινστιτούτου Ιατρικής στη Φύση της Εθνικής Σχολής Αρχηγίας στη Φύση, όπου υπηρετεί σήμερα ως διευθυντής σειράς μαθημάτων.

Bennett, Pick

Ο R. Bennett, ιατρικός τεχνικός καταστάσεων επείγουσας ανάγκης στη φύση, υπηρέτησε ως εκπαιδευτής του Ινστιτούτου Ιατρικής στη Φύση της σχολής αυτής και ως εκπαιδευτής επί των λοιμωδών νόσων στην Παραϊατρική Ακαδημία της Σάντα Ρόζα στην Καλιφόρνια.