close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΓΚΙΛΙΑΝΤ
16,60 € 14,94 €
κερδίστε 1,66 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
108.0079
Βάρος :
0.515 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
336
Barcode :
9786180316964
ISBN :
978-618-03-1696-4
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΡΙΤΙΚΩΝ


Μια από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης αμερικανικής πεζογραφίας, η πολυβραβευμένη Marilynne Robinson με αυτό το βιβλίο μάς προσφέρει ένα βαθιά ανθρώπινο μυθιστόρημα που αφηγείται την ιστορία τριών γενιών και καλύπτει χρονικά την περίοδο από τον αμερικανικό Εμφύλιο ως τον 20ό αιώνα. Στον πυρήνα του βρίσκονται οι σχέσεις ανάμεσα σε πατέρες και γιους, καθώς και οι μεγάλες πνευματικές διαμάχες που ακόμη μαίνονται στην καρδιά της Αμερικής. Το μυθιστόρημα της Robinson, που ακολουθεί τη συγγραφική παράδοση των Έμιλι Ντίκινσον και Γουόλτ Γουίτμαν, είναι μεγάλο όσο ένα έθνος, ήσυχο όσο μια σκέψη, κατανυκτικό όσο μια προσευχή.
Μέσα από τη λαμπρή και αξέχαστη φωνή του ήρωά του, του πάστορα Τζον Έιμς, το Γκίλιαντ μάς αποκαλύπτει την ανθρώπινη συνθήκη και τη συχνά αβάσταχτη ομορφιά μιας συνηθισμένης ζωής.

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Το Γκίλιαντ μάς θυμίζει πως οι λέξεις έχουν τη δύναμη να μας προσφέρουν έλεος, συγχώρεση και να αποδώσουν δικαιοσύνη.
Independent

Σε μια εποχή που η πολιτιστική μας ιστορία κατακλύζεται από το εφήμερο, το επιφανειακό, το εύκολο, η Marilynne Robinson είναι μια θαυμαστή ανωμαλία: μια συγγραφέας που με περίσκεψη, προσοχή και επιμονή διερευνά κάποια από τα βαθύτερα ζητήματα που αφορούν το ανθρώπινο είδος... Εύστοχο, καθηλωτικό, λυρικό... Η Robinson καταφέρνει να μας μεταδώσει το θαύμα της ίδιας της ύπαρξης.
Los Angeles Times Book Review.

Μετάφραση: Κατερίνα Σχινά