close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΓΚΡΟΥΠ - ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ
17,00 € 15,30 €
κερδίστε 1,70 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
002.5357
Βάρος :
0.422 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
384
Barcode :
9789601436470
ISBN :
978-960-14-3647-0
Ετος κυκλοφορίας :
2021

Περιγραφή

Η Κρίστι Τέιτ μόλις έχει ανακηρυχθεί κορυφαία φοιτήτρια της Νομικής Σχολής και έχει υπό έλεγχο τη διατροφική διαταραχή της. Γιατί όμως, οδηγώντας στο Σικάγο, φαντασιώνεται τον θάνατό της; Γιατί την κατακλύζουν θλιβερές σκέψεις και έχει τάσεις απομόνωσης;
Τότε γνωρίζει τον δρ. Ρόζεν, που τη διαβεβαιώνει ότι, εάν ενταχθεί σε μια από τις ομάδες του ψυχοθεραπείας, θα μπορέσει να μεταμορφώσει τη ζωή της. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμμετέχει και να είναι ειλικρινής.
Η Κρίστι είναι σκεπτική.Πιστεύει ότι δε θα καταφέρει ποτέ να θεραπευτεί.

Όμως ο δρ. Ρόζεν έχει μια συνταγή έξι λέξεων που θα αλλάξει τα πάντα: «Δε χρειάζεσαι θεραπεία. Χρειάζεσαι έναν μάρτυρα». Έτσι ξεκινά η είσοδός της στον παράξενο, τρομακτικό, αλλά και σωτήριο κόσμο της ομαδικής θεραπείας. Και αρχίζει να καταλαβαίνει τι σημαίνει να συνδέεσαι.

Μια υπέροχα εθιστική ανάγνωση, που μας μεταφέρει στο τολμηρό, συναρπαστικό, οδυνηρό, αλλά και διασκεδαστικό ταξίδι της ομαδικής θεραπείας, μιας διερευνητικής διαδικασίας που σε κάνει να καταρρεύσεις και αμέσως σε ξανασυναρμολογεί, έτσι ώστε όλα τα κομμάτια να ταιριάξουν μεταξύ τους.

Τι διάολο έτρεχε με μένα; Το μέλλον μου άστραφτε μπροστά στα μάτια μου σαν τα γυαλισμένα ασημικά της γιαγιάς μου. Είχα κάθε λόγο να είμαι αισιόδοξη. Όμως η απέχθεια που αισθανόμουν για τον εαυτό μου λόγω
της στασιμότητάς μου -ήμουν αποστασιοποιημένη από τους άλλους ανθρώπους, απείχα έτη φωτός από μια αισθηματική σχέση- είχε φωλιάσει σε κάθε κύτταρο του κορμιού μου.

Κάποιος λόγος υπήρχε που αισθανόμουν τόσο απομακρυσμένη και μόνη, κάποιος λόγος που η καρδιά μου ήταν τόσο λεία. Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που ένιωθα, όμως το αντιλαμβανόμουν να πάλλεται την ώρα που αποκοιμιόμουν κι ευχόμουν να μην ξυπνήσω.

Μετάφραση: Μαρία Ακριβάκη