close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ




18,41 € 16,57 €
κερδίστε 1,84 €
Εξαντλημένο





Κωδικός είδους :
019.6998
Βάρος :
0.401 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
235
Barcode :
9789605012779
ISBN :
978-960-501-277-9
Ετος κυκλοφορίας :
2011

Περιγραφή

Ένας οδηγός για να καταπολεμήσει ο καθένας την πολυφαγία, να αντεπεξέλθει στη δίαιτα, με οδηγίες και προτάσεις ώστε να αποφύγει τα βουλιμικά επεισόδια και να παραμείνει πιστός στο πρόγραμμα διατροφής του.

Βασισμένο σε πραγματικές εμπειρίες και αληθινά περιστατικά, ο συγγραφέας ξεδιπλώνει με άμεσο και κατανοητό τρόπο όλες τις γνώσεις που πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος πριν και κατά τη διάρκεια της δίαιτας.

Η θεωρία του Δείκτη Διατροφικής Νοημοσύνης έρχεται ως γνώση που θα χρειασθεί ο κάθε άνθρωπος που έχει διαταραγμένη σχέση με το φαγητό ώστε να αποκτήσει ξανά τη χαμένη ικανότητα να μπορεί να πει "φτάνει" και να βρει τη δύναμη να παραμείνει σταθερός και πιστός στη δίαιτα μέχρι το τέλος. Μέχρι το τέλος και για τελευταία φορά.

Επανέκδοση: Ελληνικά Γράμματα, 2009. Συνέκδοση: Εκπαιδευτικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών -ΚΕΑΔΔ (ISBN: 960-99680-0-3)


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφέας

Ζουμπανέας, Ευάγγελος

Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών, όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι μέλος του Ελληνικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Επιστημονικής Διατροφής Αθλητών και της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Κέντρου Μελισσοθεραπείας. Είναι τακτικός συνεργάτης των ενημερωτικών εκπομπών της ΝΕΤ "Πρώτη Γραμμή" και "Συμβαίνει Τώρα", και έχει κάνει ενημερωτικές εκπομπές σε όλα σχεδόν τα κανάλια της κρατικής και ιδιωτικής τηλεόρασης. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας Nutricare, επιστημονικός σύμβουλος του περιοδικού "Διατροφή και Υγεία" και της εγκυκλοπαίδειας "Υγιεινή Διατροφή" του Κώστα Μπαζαίου. Έρευνες και μελέτες του με θέμα την Παχυσαρκία και τη Διατροφή έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και παγκόσμια συνέδρια Διατροφής. 'Αρθρα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά "Διατροφή και Υγεία", "Vita", "Δίαιτα και Διατροφή" κ.ά. Με τον συνάδελφό του Μανώλη Μανωλαράκη είναι εκδότες του επιστημονικού περιοδικού "Διατροφή Health & Welness", ιδρυτές και υπεύθυνοι ύλης του επιστημονικού site www.diatrofi.gr και συγγραφείς του "Οδηγού Καθημερινής Διατροφής" υπό τον γενικό τίτλο "Τι καλό θα μαγειρέψεις... σήμερα μαμά;" με θέμα την οργάνωση της διατροφής της ελληνικής οικογένειας. Από το 1995 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό του γραφείο στη Νέα Ιωνία, με συνεργάτες τις Διαιτολόγους-Διατροφολόγους Βασιλική Κούργια και Μαρία Δανηιλούδη.