close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ)
15,62 € 14,06 €
κερδίστε 1,56 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
011.3140
Βάρος :
0.412 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
192
Barcode :
9789607860514
ISBN :
960-7860-51-9
Ετος κυκλοφορίας :
2005

Περιγραφή

Νέες ιδέες, νέες προσεγγίσεις και νέες πρακτικές είναι στην ημερήσια διάταξη της νέας και σφίζουσας σύγχρονης πραγματικότητας, όπου επικρατεί ένα σκληρό και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρησιακό περιβάλλον. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και ιδιαίτερα στη χώρα μας, η επιχείρηση να δεχθεί την πρόκληση της αλλαγής.
Μπροστά σε αυτήν την κοσμογονική επικρατούσα κατάσταση, η παρούσα μελέτη προσπαθεί να:
- προσοικειώσει και να εξοικειώσει τον ενδιαφερόμενο
- θέσει ερωτήματα
- δείξει διεξόδους
ώστε να επανεξετάσει τα πράγματα και να μετακινήσει μια εδραιωμένη κατάσταση, αφού κατανοήσει και καταλάβει πλήρως ότι το status quo της επιχείρησής του ανάγεται, αλλά και αναφέρεται πλέον στο παρελθόν. Είναι καιρός να αλλάξει την επιχείρησή του (ή ο εργαζόμενος τη δουλειά του), αλλά και να προσπαθήσεις να επανεξετάσει το όλο πλαίσιο της δράσης του.
Τρεις λέξεις οριοθετούν πλέον τη σημερινή καθημερινή πρακτική:
- Αλλαγή
- Πρόγραμμα δράσης και
- Νέα ιδέα, με την έννοια της νέας προσέγγισης και της νέας πρακτικής.
Η Διοίκηση Προσωπικού πρέπει να αποτελέσει τον ηγέτη, καθοδηγητή και καταλύτη της νέας αυτής κατάστασης με άμεσο σκοπό να προσθέσει αξία στην επιχείρηση και να αποδώσει αποτελέσματα. Η ταχύτητα των πραγμάτων είναι τρομακτικά μεγάλη, η μόνη επικρατούσα συνθήκη είναι η αστάθεια και το σημαντικότερο μέλημά μας είναι να τρέξουμε για να προλάβουμε.
Δεν μπορείς να μπεις δυο φορές στον ίδιο ποταμό, γιατί τα ύδατα ρέουν και επιρρέουν, φωνάζει από τα βάθη των αιώνων ο δικός μας Ηράκλειτος.
Συγγραφέας

Βάλβης, Μάρκος Γ.

Ο Μάρκος Γ. Βάλβης γεννήθηκε στη Σαντορίνη το 1951. Εργάστηκε επί 30 χρόνια χρόνια ως Γεν. Δ/ντής Διοικητικού και ως Σύμβουλος Ανθρωπίνων Πόρων και Management. Συμμετείχε σε σεμινάρια και συνέδρια σε θέματα Management, Ψυχομετρικής Προσέγγισης, Οργανωτικής Συμπεριφοράς, Σύνδεσης Αμοιβής με Παραγωγικότητα, Αξιολόγησης Θέσεων Εργασίας, Αξιολόγησης Απόδοσης Προσωπικού, Οικονομικών, Υγιεινής και Ασφάλειας, Εργασιακών Σχέσεων, Βιομηχανικών Σχέσεων, Human Resources, Διαπραγματεύσεων, Συγκρούσεων, Κρίσεων και σε άλλα Επιχειρησιακού, Επιστημονικού και Επαγγελματικού ενδιαφέροντος θέματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση, Νομικές και Πολιτικές Επιστήμες, Management & Human Resources, καθώς και την ιερή επιστήμη της Θεολογίας. Έχει συγγράψει αρκετά βιβλία, άρθρα και μελέτες στο πεδίο των ανθρωπίνων πόρων.