close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ-ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Ι
7,42 € 6,68 €
κερδίστε 0,74 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
003.3111
Βάρος :
0.234 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21x29
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
76
Barcode :
9789605083120
ISBN :
978-960-508-312-0
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους τους καταρτιζόμενους των Ι ΕΚ της Ειδικότητας "Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας-Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής" που θέλουν να περάσουν με επιτυχία το Θεωρητικό Μέρος των εξετάσεων πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ.
Οι απαντήσεις των ερωτήσεων της πιστοποίησης είναι γραμμένες συνοπτικά και απλά ώστε να γίνονται κατανοητές από όλους.
Εύχομαι καλό διάβασμα σε όλους και καλή επιτυχία στις εξετάσεις!
Θέλω να ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμβολή τους στην παρούσα έκδοση, όλους τους εκπαιδευτές των Δ.ΙΕΚ της συγκεκριμένης ειδικότητας, την κα Φραντζέσκο Φλαμπούρη, τον κ. Κωνσταντίνο Δημούλη και την κα Μαργαρίτα Οικονόμου.
Επίσης, ευχαριστώ θερμά για τις πολύτιμες γνώσεις που μου έχουν προσφέρει στην περιποίηση του του Διαβητικού Ποδιού, τον Διευθυντή του Δ' Παθολογικού Τμήματος του ΓΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ κ. Γεώργιο Μαρακομιχελάκη και την Υπεύθυνη Νοσηλεύτρια του Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού του Ευαγγελισμού κα Ιουλία Μπαλή.