close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
48,00 € 43,20 €
κερδίστε 4,80 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή) - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
003.3105
Βάρος :
1.89 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
1130
Barcode :
9789600120684
ISBN :
978-960-01-2068-4
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Το βιβλίο "Εισαγωγή στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση" των Deborah Smith και Naomi Tyler αποτελεί μια συστηματική καταγραφή και περιγραφή μεγάλου αριθμού αναπηριών και ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών, τις οποίες ενδέχεται να ακούμε συχνά αλλά δεν γνωρίζουμε με επάρκεια. Μια σημαντική αλλαγή έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα μας ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυτό οδήγησε στην άρση των στερεοτυπικών αντιλήψεων για το τι συνιστά αναπηρία και στο πώς διαμορφώνονται οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός ατόμου με αναπηρία.
Στα 14 συνολικά κεφάλαια του βιβλίου προσεγγίζονται με σύγχρονο, αναλυτικό και στοχευμένο τρόπο βασικά ζητήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Ωστόσο, η διακριτή συμβολή του εγχειριδίου αυτού εστιάζεται στην ύπαρξη κεφαλαίων με αναφορά σε ζητήματα για τα οποία δεν υπάρχει επαρκής βιβλιογραφία.
Το παρόν σύγγραμμα παρέχει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να γνωρίσει τις νέες εξελίξεις και καινοτομίες στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία και επιστήμονα που ασχολείται με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, σε εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής, σε γονείς που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τα παιδιά τους και βεβαίως σε φοιτητές.

Μετάφραση: 'Αρτεμις Γρίβα