close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ
42,00 € 29,40 €
κερδίστε 12,60 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
005.0259
Βάρος :
1.187 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
726
Barcode :
9789603757672
ISBN :
978-960-375-767-2
Ετος κυκλοφορίας :
2005

Περιγραφή

Tο βιβλίο αυτό παρέχει στον αναγνώστη μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στη θεωρία και πρακτική της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας. Γραμμένο με σαφήνεια και προσιτό ύφος, καλύπτει όλες τις βασικές συμβουλευτικές προσεγγίσεις, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα με κριτική ματιά τα ζητήματα που προκύπτουν κατά την άσκηση της συμβουλευτικής.
O John McLeod πραγματοποίησε μια ενδελεχή έρευνα και με επιστημονική αμεροληψία μελετά και περιγράφει τα ποικίλα θεωρητικά ρεύματα και τις πολλές διαφορετικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται στη συμβουλευτική. Εξετάζει κάθε συμβουλευτική προσέγγιση μέσα στο κοινωνικό και ιστορικό πλαίσιό της και μας παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων προσεγγίσεων, συμπεριλαμβανομένων της αφηγηματικής, της συστημικής, της φεμινιστικής και της πολυπολιτισμικής θεραπείας. Επίσης μας εισάγει στην καινούργια προσέγγιση της φιλοσοφικής συμβουλευτικής, στη συμβουλευτική μέσω διαδικτύου και στη θεραπεία που εστιάζει σε λύσεις.
Σύγχρονο και περιεκτικό, το βιβλίο του John McLeod αποτελεί μια κλασική εισαγωγή στο αντικείμενο που πραγματεύεται.
Συγγραφέας

McLeod, John

Ο John McLeod είναι καθηγητής συμβουλευτικής στο Πανεπιστήμιο Abertay Dundee, έχοντας ήδη διδάξει στα Πανεπιστήμια Keele και Wolverhampton. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συμβουλευτική, με την εκπαίδευση και την έρευνα και έχει εργαστεί ως σύμβουλος επαγγελματιών από διάφορους κλάδους (νοσηλευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, προσωπικό που χειρίζεται επείγοντα περιστατικά). Συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων σχετικά με τις διαφορετικές πλευρές τις συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας, είναι επίσης επιμελητής του επιστημονικού περιοδικού Counselling and Psychotherapy Research.