close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ...
14,00 € 12,60 €
κερδίστε 1,40 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
048.6940
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
237
ISBN :
978-960-12-1613-3
Ετος κυκλοφορίας :
2007

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται τη ζωή των νέων, κάποιας περασμένης εποχής, στη Θεσσαλονίκη. Τις ανησυχίες, τα όνειρα, τις συγκινήσεις, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα. Ακόμη τα ενδιαφέροντα και τις συνήθειες, τις δραστηριότητες, τις παρέες και τις συντροφιές, τις ανέμελες στιγμές, τη διασκέδαση τους.

Από τις σελίδες του βιβλίου "ζωντανεύει", η νιότη, η αισιοδοξία, ο δυναμισμός, το κέφι, όσο κι αν για πολλούς, οι συνθήκες, δεν ήταν και οι ιδανικές. Όμως όταν είσαι νέος, όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Ένα κεφάλαιο "καταγράφει" ακόμη τις αναμνήσεις και τις μνήμες, τα βιώματα και τις εμπειρίες γνωστών Θεσσαλονικιών, την εποχή της νιότης τους, όπως τα "αφηγούνται" με ενδιαφέροντα κείμενα και ανέκδοτες προσωπικές φωτογραφίες.

Σε άλλο κεφάλαιο, γνωστοί Θεσσαλονικείς "αφηγούνται" την περίοδο της νιότης τους με ενδιαφέρουσες ανέκδοτες προσωπικές φωτογραφίες.
Οι μαρτυρίες των καλών φίλων, δίνουν σε γενικές γραμμές το στίγμα της ζωής των νέων, αλλά και της κοινωνίας την εποχή εκείνη.

Σε άλλο πάλι κεφάλαιο, παρουσιάζονται παλιές ιστορικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη που έγραφαν ιστορία στον κλάδο τους. 'Αλλες συνεχίζουν ακμαίες και σφριγηλές και άλλες έχουν διακόψει αφού πρώτα διέγραφαν μια μεγάλη και σημαντική διαδρομή.

Το βιβλίο "Εκείνα τα χρόνια", για τον πλούτο των φωτογραφιών του θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί και λεύκωμα.
Αφιερώνω το βιβλίο αυτό σ' εκείνους που δεν είναι πια μεταξύ μας, όμως ζήσαμε μαζί τα νιάτα μας.

(από το σημείωμα του συγγραφέα)