close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ
35,00 € 31,50 €
κερδίστε 3,50 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
028.8102
Βάρος :
1.315 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21x29
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
464
Barcode :
9789606122040
ISBN :
978-960-612-204-0
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

«Ελληνικά στα βαθιά»... τόσο βαθιά όσο χρειάζεται, ώστε αυτός που μαθαίνει την Ελληνική να αισθανθεί αυτάρκης και αυτός που τη διδάσκει επαρκής απέναντι στις απαιτήσεις ενός προχωρημένου επιπέδου ελληνομάθειας.
Όσοι επιθυμείτε να διευρύνετε τη γνώση σας στην Ελληνική ή να συμμετάσχετε σε εξετάσεις πιστοποίησης της ελληνομάθειας βουτήξτε στα βαθιά: για να έρθετε σε επαφή με αυθεντικά κείμενα ποικίλων κειμενικών ειδών και ποικίλης θεματολογίας που αντανακλούν τη σύγχρονη γλωσσική πραγματικότητα, για να μη σας φέρνει πλέον σε αμηχανία ο μεταφορικός λόγος και το χιούμορ, για να εξοικειωθείτε με τα διάφορα επίπεδα ύφους και να αποκτήσετε επίγνωση της χρήσης τους ανάλογα με τον επικοινωνιακό σας στόχο? για να προσεγγίσετε σε βάθος δύσκολα γραμματικά φαινόμενα και δυσκατάκτητες δομές αλλά και να συστηματοποιήσετε τις πολλαπλές λειτουργίες κατακτημένων και νέων κατηγοριών και τύπων, για να μάθετε να οργανώνετε τον λόγο σας -γραπτό και προφορικό- με τα κατάλληλα γλωσσικά μέσα, ώστε να γίνεστε κατανοητοί και πειστικοί.
Εις βάθος θεωρία, πάμπολλα παραδείγματα και ποικίλες δραστηριότητες για την καλλιέργεια όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων συνδυασμένα σε ένα υλικό που δημιουργήθηκε μέσα από τις ανάγκες αλλά και με τη συμβολή των μαθητών της Ελληνικής.
Για να μιλάτε, λοιπόν, φαρσί τα Ελληνικά, για να καταλαβαίνετε πότε κάποιος σας κάνει τον Κινέζο, για να μπορείτε να απαντήσετε κατάλληλα σε μερικά Γαλλικά, για να μην εξακολουθούν να σας φαίνονται Κινέζικα μερικά Ελληνικά... Ελληνικά στα βαθιά!

Πρόλογος: Μπέλλα Σπ. Καθηγήτρια Γλωσσολογίας ΕΚΠΑ