close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΑΙΖΕΙ; - ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ
11,30 € 10,17 €
κερδίστε 1,13 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός δέκα εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
047.1919
Βάρος :
0.38 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
176
Barcode :
9789606825330
ISBN :
978-960-682-533-0
Ετος κυκλοφορίας :
2018

Περιγραφή

Ελάτε να παίξουμε "Μπουμ ...Σσσσε", "Μηλοφαγώματα", "Συνδετηροχορό", "Κουβερτοσυρσίματα", "Ομπρελοκαλάθια", "Μπερδεμένη εφημερίδα", "Λίμπο", "Κορδελοσβουρίσματα"... Και πολλά άλλα!
Στο συγκεκριμένο βιβλίο προτείνονται 355 ομαδικά συναρπαστικά παιχνίδια που έχουν στόχο να κάνουν τη μάθηση μια αλληλεπιδραστική ευχάριστη εμπειρία και απευθύνονται σε παιδιά κάθε ηλικίας και ενήλικες. Διαιρείται σε θεματικές κατηγορίες (π.χ. παιχνίδια επικοινωνίας, παιχνίδια με αντικείμενα, παιχνίδια γιορτινά (28η Οκτωβρίου, Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα), παιχνίδια με τρόφιμα) και μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο παιδαγωγικό εργαλείο για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, εμψυχωτές διαφόρων φορέων (π.χ. κέντρων δημιουργικής απασχόλησης, μουσείων, κατασκηνώσεων) και γονείς στηρίζοντας έτσι μια μαθησιακή διαδικασία που επιτρέπει στα παιδιά να αντιλαμβάνονται με κέφι και ενθουσιασμό τον κόσμο μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Η Νίκη Κάντζου είναι εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στις Επιστήμες της Αγωγής και είναι εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε μουσεία. Έχει γράψει βιβλία για εκπαιδευτικούς και βιβλία τέχνης για παιδιά. Αν ψάξεις τις τσέπες της ή το σακίδιό της θα βρεις διάφορα αντικείμενα με τα οποία μπορείς να παίξεις ώρες ατέλειωτες στο σχολείο, στο σπίτι, στα ταξίδια σου. Ποιο είναι το αγαπημένο της παιχνίδι; Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις την ίδια!