close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ
21,20 € 19,08 €
κερδίστε 2,12 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
009.9671
Βάρος :
0.563 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
335
Barcode :
9789607860293
ISBN :
960-7860-29-2
Ετος κυκλοφορίας :
2003

Περιγραφή

"Οι θέσεις εργασίας, που κάποτε οι άνθρωποι κατείχαν για όλη τους τη ζωή, σήμερα θεωρούνται προσωρινές και μπορεί να εξαφανιστούν απροειδοποίητα, μαζί με τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις που τις προσφέρουν.
Τη χρονική στιγμή που οι νέοι και οι νέες μπαίνουν στο παιχνίδι της ζωής, κανείς δεν μπορεί να πει ποιοι θα είναι οι κανόνες του παιχνιδιού στο μέλλον.
Στόχος του βιβλίου είναι να πείσει τον αναγνώστη, ότι ζούμε σε μια ιδιάζουσα και μεταβατική εποχή, όπου το δίλημμα επαγγελματικής επιλογής δεν μπορεί να είναι "ποιο επάγγλεμα θε έχει πέραση" αλλά "ποιο επάγγελμα ταιριάζει στο χαρακτήρα μου". Το ποιο επάγγελμα θα έχει πέραση στο άμεσο μέλλον, δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα, διότι με τα δεδομένα μιας εποχής που φεύγει, δεν μπορεί να ανιχνεύσει τις ανάγκες της Νέας Εποχής που έρχεται.
Το παρόν βιβλίο προσπαθεί να δώσει πληροφορίες και πρακτικές συμβουλές σε θέματα που σχετίζονται με το μέλλον της εργασίας, τον επαγγελματικό και όχι μόνο, προσανατολισμό και τον τρόπο προώθησης της εργασίας στη σύγχρονη αγορά απασχόλησης, όπως:
- Οι εξελίξεις γύρω από την οικονομία και την εργασία
- Οι πολιτικές απασχόλησης στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία
- Μέθοδοι και τεχνικές αυτογνωσίας και προσανατολισμού
- Τα τυπικά και τα επιπλέον προσόντα που ζητά σήμερα η αγορά
- Τεχνικές εύρεσης εργασίας
- Οι σύγχρονες διαδικασίες πρόσληψης, κ.α.
Επιπλέον, το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε μια σειρά σύγχρονων θεμάτων, που έμμεσα αλλά και άμεσα άπτονται του εργασιακού μέλλοντος και του προσανατολισμού όλων μας.