close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ THE ECONOMIST
30,00 € 27,00 €
κερδίστε 3,00 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
011.2991
Βάρος :
0.472 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
22χ14
Εξώφυλλο :
Δερματόδετο
Σελίδες :
253
Barcode :
9789608780897
ISBN :
960-87808-9-6
Ετος κυκλοφορίας :
2004

Περιγραφή

Με βάση εκτεταμένη πρωτότυπη έρευνα που διεξήγαγαν οι συγγραφείς - τα αποτελέσματα της οποίας κρίθηκαν "διαφωτιστικά" από την εφημερίδα "Financial Times" - και τα πορίσματα κορυφαίων ακαδημαϊκών και συμβούλων επιχειρήσεων ανά τον κόσμο, αυτό το βιβλίο εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες είναι ικανές να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον στο οποίο οι ιδέες μπορούν να ρέουν και να διαμορφώνονται με επικερδή αποτελέσματα. Ειδικότερα τονίζει τους κρίσιμους ρόλους των πέντε αγγλικών "S": "σπίθες", "διαμορφωτές", "υποστηρικτές", "σχολιαστές" και "ειδικοί" (sparks, shapers, sponsors, sounding boards, specialists).
Συγγραφείς

Syrett, Michel

Ο Michel Syrett ασχολείται με τη συγγραφή θεμάτων διοίκησης για περισσότερα από 20 χρόνια και προσφέρει άρθρα σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα όπως "The Times", "The Sunday Times", "Financial Times", "Daily Telegraph", "Management Today", "Asian Business" και "South China Morning Post". Επίσης, έχει ασχοληθεί με την έρευνα για την ηγεσία και την καινοτομία για τη Σχολή Διοίκησης Cranfield και το Ινστιτούτο Διοίκησης Poon Kam Kai στο πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.

Lammiman, Jean

Η Jean Lammiman έχει εργαστεί σε ανώτερες διοικητικές θέσεις σε διάφορες εταιρείες όπως Rank Xerox, British Home Stores, Διεθνές Χρηματιστήριο και Grand Metropolitan. Σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις σχεδίασε και υλοποίησε προγράμματα και πρωτοβουλίες που είχαν σκοπό να υποστηρίξουν τις περιόδους αλλαγών και καινοτομιών. Πιο σημαντική ήταν η απασχόλησή της στο Διεθνές Χρηματιστήριο, κατά την απελευθέρωση και τον εκσυγχρονισμό του χρηματοοικονομικού τομέα στη δεκαετία του 1980 και στη Grand Metropolitan, κατά τη ραγδαία εξάπλωσή της στις αναδυόμενες αγορές της Ρωσίας, της Ινδίας και της Κίνας. Είναι μέλος της Βασιλικής Εταιρείας Τεχνών, του Ινστιτούτου Ορκωτού Προσωπικού και Ανάπτυξης και του Ινστιτούτου Διευθυντών. Διευθύνει, μαζί με τον Michel Syrett, ένα μακροπρόθρσμο ερευνητικό πρόγραμμα που εντοπίζει τις καινοτομίες στις επιχειρήσεις, για το Ινστιτούτο Roffey Park στην πόλη Horsham της Αγλίας.