close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ! ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΖΩΗΣ
20,00 € 18,00 €
κερδίστε 2,00 €
Εξαντλημένο

Κωδικός είδους :
002.9349
Βάρος :
0.81 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
382
Barcode :
9789604173303
ISBN :
978-960-417-330-3
Ετος κυκλοφορίας :
2011

Περιγραφή

Ο συγγραφέας εμπνεύστηκε το βιβλίο αυτό πριν από 15 χρόνια, όταν αρρώστησε από μια πολύ σοβαρή ασθένεια, από αυτές που θεωρούνται ανίατες. Τότε συνειδητοποίησε ότι είχε και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης σ' αυτό που του συνέβη και ότι θα θεραπευόταν μόνο αν άλλαζε τρόπο ζωής και αν καταλάβαινε τη βαθύτερη αιτία που προκάλεσε την αρρώστια του.

Μέσα από τη συγκλονιστική εμπειρία και το "Θαύμα" της αυτο-θεραπείας του, ο συγγραφέας εκφράζεται με ξεκάθαρες απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν στο βιβλίο, καθώς και για τα εφόδια που θα μας βοηθήσουν να είμαστε υγιείς, ευτυχισμένοι και να πραγματοποιήσουμε όλα μας τα όνειρα.

Διαβάζοντάς το, θα συνειδητοποιήσουμε ότι, για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας ευθυνόμαστε κυρίως εμείς και πως η συνείδηση μας έχει τη δύναμη να διαμορφώσει σχεδόν τα πάντα γύρω μας. Γι' αυτό και είναι καλό να μην επιτρέπουμε σε καμία αρνητική σκέψη να φωλιάσει στο μυαλό μας. Το πόσο -και τι- θα πετύχουμε τελικά στη ζωή μας, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την αξία που δείχνουμε στον εαυτό μας, καθώς και από τη δύναμη της θετικής ενέργειας.
Συγγραφέας

Φωτόπουλος, Αλέξης

Ο Αλέξης Φωτόπουλος γεννήθηκε στο Στενό Αρκαδίας, σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. Εργάστηκε για δεκαπέντε χρόνια ως στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες κι εδώ και οκτώ χρόνια έχει δημιουργήσει μια δική του εταιρεία. Αφοσιώθηκε για 15 χρόνια στη μελέτη Ελλήνων και ξένων φιλοσόφων καθώς και μεγάλων επιστημόνων, προκειμένου να ανακαλύψει τι είναι αυτό που θα μπορούσε να του δώσει, σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία. Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, ασχολήθηκε με όλα όσα αφορούν στη βοήθεια που μπορεί να πάρει ο άνθρωπος, προκειμένου να εξελίξει τη συνειδητότητά του, να κάνει πραγματικότητα όλα του τα όνειρα και να ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή, προσφέροντας στους συναθρώπους του.