close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ! ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ




13,95 € 3,00 €
κερδίστε 10,95 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
019.2121
Βάρος :
0.272 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
16x23
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
142
Barcode :
9789606621352
ISBN :
960-6621-35-9
Ετος κυκλοφορίας :
2006

Περιγραφή

Η Gina Ford, κορυφαία βρετανίδα ειδικός βρεφικής φροντίδας, παρουσιάζει τις συμβουλές της για χαρούμενα και υγιή μωρά...
Η δουλειά του γονιού κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Είτε αρχάριοι είτε πεπειραμένοι γονείς, αναπόφευτκα θα συναντήσετε δυσκολίες που μπορεί να μοιάζουν ανυπέρβλητες. Η Gina Ford σας προσφέρει έναν πρακτικό οδηγό για τα καίρια σημεία της φροντίδας του βρέφους και του νηπίου. Μερικά από αυτά είναι ο ύπνος, ο απογαλακτισμός, η εκπαίδευση για την τουαλέτα και η συμπεριφορά. Οι πρακτικές και απλές συμβουλές της αποτελούν βοήθημα για τους γονείς. To βιβλίο αυτό σας βοηθάει να μάθετε:
-Πώς να αντιμετωπίζετε συνηθισμένα προβλήματα, όπως οι δυσκολίες στο φαγητό, οι εφιάλτες και τα νευρικά ξεσπάσματα
-Πώς να ταΐζετε με επιτυχία το μωρό σας, ενθαρρύνοντάς το να αποκτήσει σωστές διατροφικές συνήθειες
-Πώς να συμπαρασταθείτε στο παιδί σας καθώς μαθαίνει να περπατάει, να μιλάει, να ντύνεται και πολλά άλλα!


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφέας

Ford, Gina

Η Τζίνα Φορντ, παιδί πολυμελούς οικογένειας, μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα στα σύνορα Αγγλίας και Σκωτίας, και έδειξε από μικρή το ταλέντο της στη φροντίδα των μικρότερων αδελφών της. Για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της (τουριστικά επαγγέλματα) στο Εδιμβούργο, συνεργάστηκε με ένα μεγάλο γραφείο μπέιμπι σίτινγκ, όπου έγινε γρήγορα πολύ δημοφιλής στους γονείς των μικρών παιδιών. Εργάστηκε στο Λονδίνο και στο εξωτερικό στον κλάδο των σπουδών της, αλλά και εκεί διαπίστωσε ότι η κλίση της στη φροντίδα των βρεφών και των νηπίων την οδηγούσε ξανά και ξανά να αναλαμβάνει το ρόλο της παραμάνας. Έτσι, όταν επέστρεψε στην Αγγλία, αποφάσισε να στραφεί επαγγελματικά στη φροντίδα των βρεφών και των νηπίων. Σιγά-σιγά ανέπτυξε τα προγράμματα και τις διαδικασίες της, βασιζόμενη στην απλή λογική και στην τεράστια πείρα που απέκτησε, αρχικά από τα μικρά παιδιά που φρόντισε η ίδια (περισσότερα από 300 ευτυχισμένα μωρά) και, στη συνέχεια, από τις εμπειρίες των μανάδων και των πατεράδων που ακολουθούσαν τις συμβουλές της. Σύμφωνα με δύο πρόσφατες έρευνες της Daily Mail, θεωρείται από τις γυναίκες που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή σε θέματα υγείας στην Αγγλία σήμερα, ενώ οι Times την έχουν εντάξει στον κατάλογο των κορυφαίων πενήντα ατόμων που επηρεαζουν τον τρόπο με τον οποίο τρέφονται, ασκούνται, και σκέφτονται σήμερα οι Βρετανοί.