close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100
H Εταιρεία
Προφίλ

Αγαπητοί φίλοι,

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.

Για όσους δεν μας γνωρίζουν, να συστηθούμε:

Είμαστε ένας οργανισμός με κύρια απασχόληση τη γραφή και την ανάγνωση!

Δραστηριοποιούμαστε στον εκδοτικό και βιβλιοπωλειακό χώρο. Μέχρι σήμερα, έχουμε εκδώσει περισσότερους από 2.000 τίτλους βιβλίων (εγκυκλοπαίδειες, λεξικά, παιδικά, αρχιτεκτονικής, τέχνης, μαγειρικής, τουριστικούς οδηγούς, λογοτεχνικά, ιστορικά έργα κ.ά.).

Διαθέτουμε στη Θεσσαλονίκη αλυσίδα τριών πολυβιβλιοπωλείων, σε συνολικό εκθεσιακό χώρο 6.000 τ.μ., με περισσότερους από 200.000 τίτλους βιβλίων ελληνικών και ξένων, CD-ROM και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά.

Η έδρα μας είναι η Θεσσαλονίκη, ωστόσο διαθέτουμε δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Αποστολές προϊόντων κάνουμε σε όλο τον κόσμο.

Μέσω του ηλεκτρονικού μας πολυβιβλιοπωλείου, μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά άλλα είδη (παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, βυζαντινές εικόνες), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων.

Ελπίζουμε κατά την περιήγησή σας να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για εσάς, είτε για κάποιο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς πάνω απ’ όλα προτείνουμε το βιβλίο! Το βιβλίο είναι ένα δώρο που ανοίγουμε ξανά και ξανά, ένα μέσο πολιτισμού, ένα αγαθό που διατηρεί ακέραια την αξία του για πάντα!