close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100
H Εταιρεία
Προφίλ

Αγαπητοί φίλοι,

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας.

Για όσους δεν μας γνωρίζουν, να συστηθούμε:

Είμαστε ένας οργανισμός με κύρια απασχόληση τη γραφή και την ανάγνωση!
Δραστηριοποιούμαστε στον εκδοτικό και βιβλιοπωλειακό χώρο. Μέχρι σήμερα, έχουμε εκδώσει περισσότερους από 2.000 τίτλους βιβλίων (εγκυκλοπαίδειες, λεξικά, παιδικά, αρχιτεκτονικής, τέχνης, μαγειρικής, τουριστικούς οδηγούς, λογοτεχνικά, ιστορικά έργα κ.ά.).

Διαθέτουμε στη Θεσσαλονίκη δύο μεγάλα βιβλιοπωλεία, τα οποία, μαζί με την έδρα του εκδοτικού οργανισμού, καταλαμβάνουν χώρο 6.000 τ.μ., με μεγάλη ποικιλία βιβλίων ελληνικών και ξένων, καθώς και προϊόντα όπως αναλώσιμα, χαρτικά, είδη γραφείου, παιδαγωγικά, παιχνίδια κ.ά.

Έχουμε δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και μέσω της ιστοσελίδας μας, που επίσης είναι ένα προωθητικό μέσo για τα προϊόντα και τις δραστηριότητες μας, στέλνουμε βιβλία και σε όλο τον κόσμο.

Συνεργαζόμαστε με δεκάδες εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού και πολλούς προμηθευτές αναλώσιμων και άλλων ειδών που εισάγουμε και προωθούμε στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία Μαλλιάρης- Παιδεία ιδρύθηκε από το 1961, από την πρώτη γενιά, ξεκίνησε με ένα μικρό βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζεται σήμερα με τη δεύτερη και τρίτη γενιά. Εξελίχθηκε με τις δραστηριότητες που προαναφέραμε και σήμερα απασχολούνται περισσότερα από 50 άτομα, ως μόνιμο προσωπικό στα βιβλιοπωλεία και στον εκδοτικό οίκο, ενώ συνεργαζόμαστε με δεκάδες επιστήμονες, συγγραφείς, λογοτέχνες, μεταφραστές, τυπογράφους κ.α.

Στα καταστήματα μας διαθέτουμε ειδικό χώρο όπου οργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως βιβλιοπαρουσιάσεις, ημερίδες, σεμινάρια, διαλέξεις κ.α.

Σταθμοί στο ενεργητικό μας είναι, ιδιαίτερα στον εκδοτικό τομέα, η έκδοση της εγκυκλοπαίδειας "παιδεία” τη δεκαετία του ‘50, το μεγάλο έργο "Ελλάδα, Ιστορία και Πολιτισμός" με 60 συγγραφείς τη δεκαετία του ‘80, η λειτουργία του βιβλιοπωλείου στην οδό Δημητρίου Γούναρη 39, στον πρώην κινηματογράφο "Ανατόλια”, τη δεκαετία 2000, η απόκτηση πενταόροφου κτιρίου στην Νέα Ευκαρπία, που λειτουργεί ως έδρα του εκδοτικού μας οργανισμού, με ισόγειο βιβλιοπωλείο 2.000 τ.μ. και φυσικά το εκδοτικό έργο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.