close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΖΗΣΕ ΟΠΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
15,00 € 13,50 €
κερδίστε 1,50 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
002.5356
Βάρος :
0.295 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
256
Barcode :
9789601436463
ISBN :
978-960-14-3646-3
Ετος κυκλοφορίας :
2021

Περιγραφή

Από τον συγγραφέα του παγκόσμιου bestseller "Ζήσε όπως η γάτα" STEPHANE GARNIER

Ελεύθερο, ονειρεμένο, ποιητικό, εκπληκτικό, γοητευτικό, ειλικρινές, γλυκό.

«Όλοι οι ενήλικες ήταν στην αρχή παιδιά. Όμως λίγοι το θυμούνται ανάμεσά τους». Αντουάν ντε Σεντ-Εξιπερί

Πώς μπορεί ο Μικρός Πρίγκιπας να σε βοηθήσει στην περίπλοκη ζωή σου; Ο Μικρός Πρίγκιπας ανοίγει το ημερολόγιο του ταξιδιού του για να σε βοηθήσει να ξαναβρείς το βλέμμα του παιδιού που ήσουν και έτσι να κατανοήσεις αυτόν τον δύσκολο κόσμο.

Απελευθερώσου από την κρίση των άλλων και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για να ζήσεις: αυτές είναι οι συμβουλές του Μικρού Πρίγκιπα που θα σε οδηγήσουν σε μια πιο γαλήνια ζωή.

Ζήσε όπως ο Μικρός Πρίγκιπας σημαίνει, πρώτα απ’ όλα, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο, τους ανθρώπους, τα πράγματα που μας περιβάλλουν.
Ζήσε όπως ο Μικρός Πρίγκιπας σημαίνει δέξου ότι όλα όσα μάθαμε μεγαλώνοντας είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η μισή αλήθεια, αφού δε γίνεται να είναι ολότελα λάθος.
Είμαστε ικανοί να ξαναβρούμε το παιδί που κοιμάται ακόμα μέσα στον καθένα μας;

Ακόμα και σήμερα ο Μικρός Πρίγκιπας παραμένει για τον καθένα μας το χνάρι του παιδιού που υπήρξαμε. Η βαθιά μας αλήθεια, πριν σωρευτούν πάνω μας τα χρόνια. Ο Μικρός Πρίγκιπας είναι η φιλοσοφική λίθος που έχει την ικανότητα να μιλήσει στο παιδί που υπήρξαμε χθες. Η φιλοσοφική λίθος που έχει την ικανότητα, αν το θελήσουμε, να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο, τη ζωή. Μια μαγική λίθος που επιδρά στο μυαλό μας, προκειμένου να μεταμορφώσει τους γκρίζους τοίχους που περικλείουν τον δρόμο της ενήλικης ζωής σε δαντέλα κεντημένη με χρυσοκλωστή, ώστε να μπορέσει να τους διαπεράσει και πάλι το φως.

Μετάφραση: Κρίστυ Κουνινιώτη