close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΩ - ΧΙΛΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
15,00 € 13,50 €
κερδίστε 1,50 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
000.5956
Βάρος :
0.68 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
16x23
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
418
Barcode :
9789605226487
ISBN :
978-960-5226-48-7
Ετος κυκλοφορίας :
2018

Περιγραφή

Η Τσαρική Ρωσσία, η Επανάσταση των Μπολσεβίκων, η Σοβιετική Ένωση και η μετακομμουνιστική Ρωσσία δεν αποποιήθηκαν ποτέ τον τίτλο του Διαδόχου της πρωτεύουσας της Χριστιανοσύνης και της Τρίτης Ρώμης. Αυτό το γεγονός συμπεριέλαβε φυσικά και την παρουσία της Μόσχας στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος (φωτογραφία) στο 'Αγιο Όρος. Οι εμμονές αυτές του Πατριαρχείου «Πασών των Ρωσσιών» ήσαν οι μόνιμες τριβές με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και τα άλλα Πατριαρχεία.
Από το αφήγημά μου που βασίστηκε σε ιστορικά γεγονότα ο αναγνώστης θα κρίνει τη διαχρονική δράση των Ρώσσων να αποκαλούν το 'Αγιο Όρος «Ρωσσικό 'Αθω».
Οι ανταγωνισμοί της Μικρορωσσίας-Ουκρανίας με τη Μεγάλη Ρωσσία, πήρε τελική μορφή το καλοκαίρι του 2016, όταν η Μόσχα ανέκτησε την ηγεμονία του «Ρούσσικου Μοναστηριού».
Οι πράσινες στέγες στο Ρωσσικό, οφείλονται στη χρήση φύλων χαλκού αντί μολύβδου για την κάλυψη των στεγών.


Ένα προφητικό βιβλίο που προαναγγέλλει από τις αρχές του χρόνου τα δραματικά γεγονότα στις σχέσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κων/πόλεως με το Πατριαρχείο της Μόσχας και μήλον της έριδος το Πατριαρχείο της Ουκρανίας. Γιατί η Δύση, επιθυμεί τώρα τη δημιουργία ενός θρησκευτικού "ΝΑΤΟ".