close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ CHEF ΑΠΟ ΤΟ CULINARY INSTITUTE OF AMERICA




65,72 € 59,15 €
κερδίστε 6,57 €
Διαθέσιμο - Συνήθως αποστέλλεται σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες





Κωδικός είδους :
085.2885
Βάρος :
3.064 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21,5x28,5
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Σελίδες :
1198
Barcode :
9789606441103
ISBN :
978-960-644-110-3
Ετος κυκλοφορίας :
2021

Περιγραφή

Γ' Έκδοση

Στην έκδοση αυτή προσθέσαμε ένα νέο κεφάλαιο για τη μέθοδο σουβίντ (SOUS VIDE), τη μεταβαλλόμενη Βιομηχανία Τροφίμων καθώς και νεότερες πληροφορίες για τη διατροφή, την ασφάλεια των τροφίμων και την καθαριότητα της κουζίνας και των υλικών που θα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας που ασχολείται στον χώρο της μαγειρικής και της εστίασης.
Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με δεκάδες χιλιάδες αποφοίτους chef απ' όλο τον κόσμο.
Η «Βίβλος του chef» χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Food Arts ως ένα από τα πέντε αγαπημένα βιβλία επαγγελματικής μαγειρικής της τελευταίας δεκαετίας.
Η «Βίβλος του chef» καλύπτει όλο το φάσμα των σύγχρονων τεχνικών των κλασικών και νεότερων συνταγών, και είναι απαραίτητο σημείο αναφοράς για κάθε επαγγελματία.
Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο για μελλοντική εξέλιξη, αλλά και ως σημείο αναφοράς των σπουδαστών.
Χάρη στον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων, το βιβλίο καλύπτει τις ανάγκες τόσο του σπουδαστή, όσο και του επαγγελματία.
Οι τεχνικές, όπως περιγράφονται στο βιβλίο, έχουν όλες δοκιμαστεί στις κουζίνες του Culinary Institute. Καθεμιά αντιπροσωπεύει μια παραλλαγή μέσα από τον πλούτο των τεχνικών που υπάρχουν.

ΞΕΦΥΛΛIΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ





Συχνά αγοράζονται μαζί