close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ - ΛΕΣΧΗ ΑΛΛΟΚΟΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ - ΒΙΒΛΙΟ 3
9,70 € 8,73 €
κερδίστε 0,97 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
062.8701
Βάρος :
0.242 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
176
Barcode :
9789601681542
ISBN :
978-960-16-8154-2
Ετος κυκλοφορίας :
2018

Περιγραφή

Παράξενες μέρες ξημερώνουν στο Μυστικό Καταφύγιο. Τα παιδιά αλλάζουν. Το βλέπουν στα πρόσωπα, στα σώματα, στα συναισθήματά τους. Το βλέπουν και στις αλλόκοτες δυνάμεις τους που διαφοροποιούνται. Που ατονούν, εξαφανίζονται ή θεριεύουν.

Την ίδια ώρα, μια μυστηριώδης καινούρια μαθήτρια φέρνει μαζί της μια πραγματική ερωτική καταιγίδα. Καινούριες σχέσεις, χωρισμοί, προδοσίες, ανομολόγητα μυστικά, φιλίες που δοκιμάζονται... Η δίνη θα παρασύρει τον Μάρκο, τη Ρωξάνη, τη Μελίνα, τον Ευγένιο, όλα σχεδόν τα παιδιά! Και ξαφνικά τα πάντα ανατρέπονται. Μια μεγάλη, μια καθοριστική απειλή σκεπάζει το σχολείο, μα και το μέλλον κάθε αλλόκοτου πλάσματος. Τρόπος διαφυγής δεν υπάρχει. Τα παιδιά θα πρέπει να καταπνίξουν φόβους και αδυναμίες και να κάνουν όλα μαζί το μεγάλο βήμα. Τα ψέματα τελείωσαν. Το τώρα είναι εδώ. Η Δοκιμασία μόλις ξεκίνησε.«'Ακου, Ρωξάνη!» είπε αποφασιστικά. «Εδώ έχουμε μια τυπική ερωτική ιστορία. Το κορίτσι αγαπάει το αγόρι, το αγόρι είναι ερωτευμένο με άλλη, υπάρχει ένα δεύτερο αγόρι που θέλει το κορίτσι... Κάπως έτσι ξεκινούν όλα τα μυθιστορήματα!» Η Ρωξάνη την κοίταξε απορημένη.

«Μα εδώ δεν υπάρχει μυθιστόρημα. Μιλάμε για εμάς, για τη ζωή μας».

«Και η ζωή μας σαν μυθιστόρημα είναι. Αν το κορίτσι -εσύ δηλαδή- δε διεκδικήσει το αγόρι, αν δεν κάνει την κίνησή της, τότε το μυθιστόρημα θα είναι μια βλακεία και μισή».