close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Η ΛΟΓΧΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
19,90 € 17,91 €
κερδίστε 1,99 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
108.0398
Βάρος :
0.51 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
472
Barcode :
9786185194451
ISBN :
978-618-519-445-1
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Η ανθρωπότητα βρίσκεται στη δύση της. Η νύχτα ανήκει πια στους αδηφάγους δαίμονες που κυνηγούν μανιασμένα έναν πληθυσμό που όλο και λιγοστεύει, αναγκασμένος να κρύβεται πίσω από μισοξεχασμένα σύμβολα δύναμης. Οι θρύλοι μιλούν για τον Λυτρωτή: έναν στρατηγό που κάποτε ένωσε την ανθρωπότητα σε μια στρατιά που κατατρόπωσε τους δαίμονες. Μα είναι η επιστροφή του Λυτρωτή απλώς ένας μύθος; Ίσως και όχι. Από την έρημο έρχεται ο 'Αμαν Τζαρντίρ, που από τις φυλές της ερήμου έχει σφυρηλατήσει έναν στρατό που φονεύει δαίμονες. Έχει αυτοανακηρυχθεί Σαρ'Ντάμα Κα, Λυτρωτής, και τα αρχαία όπλα που κουβαλάει -μια λόγχη κι ένα στέμμα- επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό του. Αλλά οι Βόρειοι πιστεύουν ότι έχουν τον δικό τους Λυτρωτή: τον Σημαδεμένο, μια σκοτεινή, απειλητική μορφή. Ο Σαρ'Ντάμα Κα και ο Σημαδεμένος ήταν κάποτε φίλοι. Τώρα είναι θανάσιμοι εχθροί. Ωστόσο, ενώ οι παλιές συμμαχίες δοκιμάζονται και δημιουργούνται νέες, κανείς δεν έχει αντιληφθεί την εμφάνιση ενός νέου είδους δαίμονα, με μεγαλύτερη ευφυΐα -και πιο θανάσιμου- απ' όσους είχαν συναντήσει μέχρι τότε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ LOCUS TIMES OF LONDON TOP 10 BEST SELLER LIST NEW YORK TIMES BESTSELLER

"Η σειρά του Brett συνεχίζει να με εκπλήσσει. Λατρεύω τα βιβλία που δεν εξελίσσονται όπως περιμένω ενώ ταυτόχρονα λένε μια ενδιαφέρουσα ιστορία." (Goodreads - PATRICK ROTHFUSS, Βραβευμένος συγγραφέας των New York Times)
"Ο Brett επιβεβαιώνει ότι αξίζει μια θέση στο πάνθεον των μεγάλων της επικής φαντασίας, δίπλα σε ονόματα όπως ο George R. R. Martin, ο Steven Erikson και ο Robert Jordan" (FANTASY BOOK CRITIC)

Μετάφραση: Ηφαιστίων Χριστόπουλος