close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

EMPORIUM 2 Η ΠΥΞΙΔΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ
13,24 € 11,92 €
κερδίστε 1,32 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
062.7260
Βάρος :
0.445 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Σελίδες :
280
Barcode :
9789603647843
ISBN :
978-960-364-784-3
Ετος κυκλοφορίας :
2014
Ηλικία :
από 10

Περιγραφή

Από τότε που οι Λίλι έφτασαν στο 'Απλκρος, στις αρχές του καλοκαιριού, όλο το χωριό μοιάζει να έχει πέσει θύμα διάφορων μυστήριων περιστατικών. Τις τελευταίες μέρες, τα πρόβατα εξαφανίζονται από τις φάρμες και τα ψάρια ξεγλιστράνε από τα δίχτυα: λέγεται ότι είναι έργα ενός Ανθρώπου των Δασών, που τριγυρίζει κυνηγώντας Μαγικές Ψυχές.
Να είναι άραγε μονάχα ένας από τους θρύλους του πιο απομονωμένου χωριού της Σκοτίας ή μια πραγματική απειλή; Θα πρέπει να το ανακαλύψει ο Φίνλεϊ, ως νέος υπερασπιστής του Μαγαζιού της Μαγείας, μαζί με τον αχώριστο φίλο του, το Κουρέλι.
Έπειτα σηκώθηκα. Έξω από το παράθυρο έλαμπαν χιλιάδες μικροσκοπικά αστέρια και ήταν τόσο απόμακρα και ψυχρά, που σκέφτηκα ότι τα δικά μας προβλήματα ήταν πραγματικό, ασήμαντα.
Η Έιμπι. Οι ζωοκλέφτες. Τα ψάρια. Ο κύριος Ντόγκμπερι και η γριά Κουμάι. Ποιος άλλος εκτός από εκείνη θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανακάλυψη των μυστικών του χωριού μας; Εκείνη σίγουρα θα έπρεπε να γνωρίζει ιστορίες παράξενες και μυστηριώδεις, ακόμα και για τα μαγικά πλάσματα που γύρω περιοχών, και είχα εδώ και καιρό στο μυαλό μου να πάω να τη βρω για να μου διηγηθεί κάποια από αυτές. Όλο το ανέβαλλα, όμως, και τώρα ήταν πια αργά. 'Αφησα το βλέμμα μου να πλανηθεί στην ασημένια ύπαιθρο. Και τότε... Τον είδα.
Ήταν όρθιος και ακίνητος. Στην άκρη του λιβαδιού. Και κοιτούσε προς το σπίτι μας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)