close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠ




58,83 € 52,95 €
κερδίστε 5,88 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
012.5395
Βάρος :
1.584 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
772
ISBN :
960-351-375-Χ
Ετος κυκλοφορίας :
2001

Περιγραφή

Το βιβλίο "Η τεχνική της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια" φιλοδοξεί να δώσει, αφενός μεν στους φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και των άλλων Γεωπονικών Τμημάτων της χώρας, ένα πλήρες σύγγραμμα, ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο γνωστικό αντικείμενο που πραγματεύεται και αφετέρου την ευρύτερη κυκλοφορία ενός συγγράμματος που λείπει από την Ελληνική βιβλιογραφία, ώστε να μπορούν να το αποκτήσουν και να το αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες γεωπόνοι, οι σπουδαστές και οι προοδευτικοί καλλιεργητές, για την πληρέστερη ενημέρωσή τους πάνω στις τεχνικές της καλλιέργειας των κηπευτικών στα θερμοκήπια.
Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται με αρκετές λεπτομέρειες η καλλιεργητική τεχνική εννέα λαχανικών (τομάτα, πιπεριά, μελιτζάνα, αγγουριά, κολοκυθιά, πεπονιά, καρπουζιά, φασολιά και μαρούλι) τα οποία καλλιεργούνται σε θερμοκηπιακές κατασκευές και έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη οικονομική σημασία για τον τόπο.
Συγγραφέας

Ολύμπιος, Χρίστος Μ.