close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
24,90 € 22,41 €
κερδίστε 2,49 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
002.5135
Βάρος :
0.997 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
592
Barcode :
9789606350801
ISBN :
978-960-635-080-1
Ετος κυκλοφορίας :
2020

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό, μια συστηματική εισαγωγή στη σύγχρονη πολιτική επιστήμη, αναδεικνύει τους ποικίλους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μελετήσουμε τα πολιτικά φαινόμενα. Παρουσιάζει ολοκληρωμένα τις βασικές προσεγγίσεις και μεθόδους, δίνοντας στους φοιτητές το έναυσμα και την "εργαλειοθήκη" για να διερευνήσουν μόνοι τους τις πολιτικές διεργασίες και δομές.
Η συγγραφική ομάδα του τόμου προέρχεται από ολόκληρο τον κόσμο. Είναι όλοι τους ειδικοί στο θέμα που πραγματεύονται και διεθνούς κύρους. Τα προτεινόμενα για περαιτέρω μελέτη κείμενα, σε συνδυασμό με τα παραδείγματα που δείχνουν με σαφήνεια πώς οι ερευνητικές μέθοδοι μπορούν να εφαρμοστούν σε σύγχρονα ζητήματα, προσφέρουν στον αναγνώστη τα απαραίτητα εφόδια για να βελτιώσει τις σπουδές του στην πολιτική.
Με ευρύτατη θεματολογία και γραμμένο με εύληπτο τρόπο, το βιβλίο θεωρία και Μέθοδοι της Πολιτικής Επιστήμης είναι το τέλειο εγχειρίδιο για κάθε φοιτητή της πολιτικής επιστήμης που επιθυμεί να διευρύνει τις γνώσεις του για τους τρόπους με τους οποίους αντιλαμβανόμαστε την πολιτική και την ερευνούμε.

"Ένας σχεδόν εξαντλητικός και, ταυτόχρονα, έξοχος οδηγός στα λεπτότερα ζητήματα που αναφύονται από τη συναρμογή θεωρίας και μεθόδων στην πολιτική επιστήμη. [...] Η ιδανική εισαγωγή στη σύγχρονη πολιτική ανάλυση". (Colin Hay, Science Ρο, Παρίσι)
"Κάθε Τμήμα Πολιτικών Επιστημών θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει ένα υποχρεωτικό μάθημα που να εισάγει τους φοιτητές στο εύρος και το βάθος της σύγχρονης πολιτικής επιστήμης, διακηρύσσοντας παράλληλα την ποικιλομορφία της! Το βιβλίο αυτό είναι το κατάλληλο εγχειρίδιο για ένα τέτοιο μάθημα". (Jonathon Moses, Norwegian University of Science and Technology)

Επιστημονική επιμέλεια Ελληνικής έκδοσης: Ανδρέας Γκόφας & Γιώργος Ευαγγελόπουλος.