close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ (ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠ. ΙΕΚ)
14,92 € 13,43 €
κερδίστε 1,49 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
010.7988
Βάρος :
0.278 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
24χ17
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
136
Barcode :
9789604614257
ISBN :
978-960-461-425-7
Ετος κυκλοφορίας :
2011

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει τις απαραίτητες καθημερινές γνώσεις για τους ιατρικούς επισκέπτες!

Καλύπτει πλήρως τα θέματα του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων Πιστοποίησης ΙΕΚ.

Οι απαντήσεις των ερωτήσεων είναι γραμμένες με τρόπο απλό, κατανοητό, αλλά και ολοκληρωμένο, με στόχο να διευκολύνουν τους σπουδαστές που επιθυμούν γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Ωστόσο, το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στους σπουδαστές ΙΕΚ. Περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται και λειτουργούν οι ιατρικοί επισκέπτες.
Συγγραφείς

Αρχοντάκης, Σταύρος Κ.

Ο Σταύρος Αρχοντάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 1996. Αποφοίτησε από τη Σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού το 1997. Υπηρέτησε σαν στρατιωτικός ιατρός στις Φέρρες και στη Θήβα. Ειδικεύτηκε στην κυτταρολογία στο Α.Ο.Ν.Α "Ο 'Αγιος Σάββας". Διατελεί διευθυντής του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου του 401 Γ.Σ.Ν.Α. Έχει εργαστεί επί εξαετία ως καθηγητής σε δημόσια ΙΕΚ. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης και έχει διατελέσει εξεταστής θεωρητικού και πρακτικού μέρους σε εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ. Έχει συγγράψει μια σειρά από βιβλία ιατρικού ενδιαφέροντος, τα οποία έχουν κατά καιρούς προσελκύσει ιδιαίτερα ευνοϊκά σχόλια και κυκλοφορούν με αρκετή επιτυχία στο ελεύθερο εμπόριο. Ο Σταύρος Αρχοντάκης είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών. Έχει τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο Ποίησης της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας Αθήνα 2004 και της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας Πεκίνο 2008. Επίσης έχει τιμηθεί τα βραβεία πολιτιστικής προσφοράς ΣΩΚΡΑΤΗΣ 2006 και ΟΜΗΡΟΣ 2007. Έχει συγγράψει τρεις ποιητικές συλλογές: - "Ουδέν μοιραίον εκ των προτέρων, ουδέν τυχαίον εκ των υστέρων" - "Τη λέγαν Χρύσα" - "Σταυροδρόμια της αγάπης" Μέρος των ποιητικών του συλλογών έχει μεταφραστεί στα αγγλικά και στα γαλλικά. Έχει συμμετάσχει στην έκδοση 2 ποιητικών ανθολογιών. Οι πιο πάνω ποιητικές συλλογές έχουν κατ' επανάληψη τιμηθεί από τη Διεθνή Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και τη Λογοτεχνική Ακαδημία "Θεά Αθηνά" καθώς και από πολυάριθμους τοπικούς φορείς.

Μουμτζόγλου, Αναστάσιος

O Αναστάσιος Μουμτζόγλου, που γεννήθηκε στο Αιγάλεω, ανακηρύσσεται το 1981 πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Νοσοκομείων από τα Κέντρα Ανώτερης Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αθήνας. Το 1991 ανακηρύσσεται πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας, ενώ το 1994 ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ) και ταυτόχρονα εγγράφεται στο Πανεπιστήμιο του Liverpool από το οποίο, το 1995, του απονέμεται Master's of Arts in Macroeconomics. Το 2007 ανακηρύσσεται Διδάκτορας Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Έχει διδάξει, κατά χρονολογική σειρά, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), στο τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας, στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, καθώς και στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Τέλος, είναι μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της European Society for Quality in Healthcare (ESQH) καθώς και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Ποιότητα στην Υγεία (ΕΛ.Ε.Π.Υ.). Επίσης, είναι προϊστάμενος του τμήματος Κίνησης Αρρώστων στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών.