close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΙΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΟΥΔΑΣ
13,33 € 12,00 €
κερδίστε 1,33 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή) - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
005.4311
Βάρος :
0.395 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
246
Barcode :
9789603338369
ISBN :
978-960-333-836-9
Ετος κυκλοφορίας :
2014

Περιγραφή

Τρεις μορφές δεσπόζουν στο στερέωμα της παρούσας συγγραφής, τρεις άνθρωποι κατά πάντα ανόμοιοι μεταξύ τους αλλά με τόσα κοινά σημεία! Ο ένας είναι Προφήτης, ο άλλος Ευαγγελιστής και ο τρίτος Προδότης, τι πιο διαφορετικό θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Ο πρώτος ζει πριν από την έλευση του Μεσσία γαλουχημένος με τις σκληρές εθνικιστικές εντολές του Μωσαϊκού Νόμου, ο δεύτερος, παιδί των Πρώτων Χριστιανικών Χρόνων, έχει μπροστά του το οικουμενικό κήρυγμα της αγάπης του Χριστού και ο τρίτος περιπατεί δίπλα στον Μεσσία ως Μαθητής του και βιώνει με τον σκληρότερο τρόπο το γεγονός της ενανθρώπισής του. Ο πρώτος Ιουδαίος, άτομο σκεπτόμενο και επηρεασμένο από τον ελληνικό πολιτισμό, ο δεύτερος Γαλιλαίος το γένος και Έλληνας στην ψυχή και ο τρίτος γνήσιο τέκνο των Εβραίων, για άλλους πείσμων και αμετανόητος μέχρι θανάτου και για άλλους διανοούμενος, ευθύς και ακέραιος, που πλήρωσε με την ζωή του την άρνησή του να αποδεχθεί τον Χριστό ως Μεσσία.
Συγγραφέας

Ερρίπης, Κωνσταντίνος Ι.

Ο Κωνσταντίνος Ι. Ερρίπης γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά το 1943. Τελείωσε τις γυμνασιακές του σπουδές στο Α΄πρότυπο γυμνάσιο αρρένων Πειραιώς (νυν Ιωννίδειος Σχολή). Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ιατρικής Σχολής του ίδιου Πανεπιστημίου. Εργάσθηκε ως ιατρός Καρδιολόγος επί 35 έτη, μέχρι το 2010. Έχει εργασθεί ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης επί οκτώ χρόνια. Χρημάτισε πρώτος γραμματέας της Μητρόπολης Νίκαιας.