close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΚΤΕΙΛ




22,00 € 11,00 €
κερδίστε 11,00 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών





Κωδικός είδους :
016.1354
Βάρος :
0.837 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ21
Εξώφυλλο :
Σκληρό
Σελίδες :
247
Barcode :
9789603983347
ISBN :
978-960-398-334-7
Ετος κυκλοφορίας :
2010

Περιγραφή

Αυτό το διασκεδαστικό και επαγγελματικό βιβλίο για ποτά και κλασικά κοκτέιλ δεν είναι απλώς μια συλλογή συνταγών -είναι ένα ανάγνωσμα που θα σας γοητεύσει και θα σας αγγίξει. Εκτός από τα κοκτέιλ, θα βρείτε όλη τη ζωντανή ιστορία, περιστατικά και χαρακτήρες που έχουν εμπνεύσει αυτή την υγρή μορφή τέχνης.

Οι γνώσεις και ο αγνός ενθουσιασμός του συγγραφέα για το αντικείμενο του είναι μεταδοτικά -από τη στιγμή που θα ανοίξετε αυτό το βιβλίο, θα σας είναι δύσκολο να το κλείσετε. Περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα ανεφοδιάσετε το μπαρ σας, πώς θα κάνετε τα πάρτι σας καλύτερα και πώς θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις παρενέργειες της μέθης, καθώς και οδηγίες βήμα προς βήμα για όλα τα κλασικά ποτά και τη δημιουργία των κοκτέιλ. Πρόκειται για ένα βιβλίο που σίγουρα πρέπει να υπάρχει στο ράφι του μπαρ ή της κουζίνας σας, όχι μόνο για τα πάρτι, αλλά και για τη δική σας διασκέδαση καθώς και τον πειραματισμό σας, και για εκείνα τα σημαντικά ρομαντικά βράδια για δύο!


Συχνά αγοράζονται μαζί
Συγγραφέας

Ανδρίτσος, Γιώργος

Η καριέρα του Γιώργου Ανδρίτσου στα κοκτέιλ ξεκίνησε το 1987 στην Ελλάδα και συνεχίστηκε σε πολλά πολυτελή και μοντέρνα μπαρ στην Τενερίφη, τη Γαλλία, την Ταϊλάνδη και την Ισπανία. Τώρα μένει στη Νορβηγία και είναι μέλος της Νορβηγικής και της Διεθνούς Ένωσης Μπαρτέντερ. Η εταιρεία του Essential Bartending παρέχει μαθήματα μπαρτέντιγκ και παρήγαγε το φιλμ "Extraordinary Bartending", με σπόνσορα την Beefeater. Η επιτυχία των μαθημάτων του οδήγησε σε εμφανίσεις στη σουηδική και δανέζικη τηλεόραση σε πολλές εκπομπές. Ο Γιώργος είναι δραστήριος διεθνής σύμβουλος σε γενικά θέματα μπαρτέντιγκ, στην εξυπηρέτηση πελατών, στην εκπαίδευση παρασκευής ποτών και κοκτέιλ και σε βασικές τεχνικές flairing, και είναι ιδιοκτήτης και διευθυντής του Santa Cafe στη Βαρκελώνη, ενός μοντέρνου μπαρ που επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.000 μπαρ από όλο τον κόσμο για να συμπεριληφθεί στο βιβλίο Bar Deco.