close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ
16,60 € 14,94 €
κερδίστε 1,66 €
Διαθέσιμο - συνήθως αποστέλλεται εντός τριών εργάσιμων ημερών

Κωδικός είδους :
101.5755
Βάρος :
0.478 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ14
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
520
Barcode :
9789606050541
ISBN :
978-960-605-054-1
Ετος κυκλοφορίας :
2016

Περιγραφή

1938: Τρεις νέοι περνούν ένα ειδυλλιακό καλοκαίρι στη Λευκάδα, μακριά από τον πολιτικό αναβρασμό της Ευρώπης. Ο Πέτερ που έχει έρθει στο νησί από τη Γερμανία μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος διευθύνει μια αρχαιολογική ανασκαφή, γίνεται φίλος με τον Αντρέα και την Ελένη που ζουν στη Λευκάδα. Όταν ξεσπά ο πόλεμος και ο Πέτερ αναγκάζεται να φύγει, δίνουν την υπόσχεση ότι θα ξανασμίξουν.

1943: Ο πόλεμος έχει πια εξαπλωθεί και στην παραδεισένια Λευκάδα. Ο Αντρέας και η Ελένη έχουν ταχθεί με τις δυνάμεις των ανταρτών που αντιστέκονται στη γερμανική εισβολή. Ο Πέτερ έχει επιστρέψει, αυτή τη φορά ως καλά πληροφορημένος αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών του εχθρού, και γι’ αυτό θανάσιμα επικίνδυνος...
Συγγραφέας

Scarrow, Simon

Ο Simon Scarrow έδειξε από μικρός πάθος για το γράψιμο. Αφού πέρασε τα παιδικά του χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο, ακολούθησε τη μεγάλη αγάπη που έτρεφε για την ιστορία κι έγινε καθηγητής. Το 2005, έγινε και επισήμως επαγγελματίας συγγραφέας. Έγραψε τα μυθιστορήματα "Under the Eagle", "Centurion", "Gladiator", "Britannia", "Young Bloods", "The Generals", "Fire and Sword", "Τhe Fields of Death" και "Sword & Scimitar". Επίσης, έχει γράψει μια εφηβική σειρά μυθιστορημάτων με θέμα τη Ρώμη και μαζί με τον αδελφό του, 'Αλεξ, συμβάλλουν ενεργά στη δημιουργία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Τέλος είναι συν-συγγραφέας με τον T. J. Andrews δύο best seller μυθιστορημάτων με τίτλο "Arena" και "Invader". Ζει στο Νόργουιτς.