close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
9,00 € 8,10 €
κερδίστε 0,90 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
019.9851
Βάρος :
0.38 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
176
Barcode :
9789604580231
ISBN :
978-960-458-023-1
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη συμβολή αποτελεσματικών πωλητών. Η κατανόηση της επαγγελματικής ικανότητας πώλησης είναι, επομένως, ένα από τα πιο αξιόλογα προσόντα όχι μόνο για πωλητές πρώτης γραμμής αλλά και για όποιο άτομο του οποίου το επάγγελμα επηρεάζει το πιο σημαντικό στοιχείο μιας εταιρίας - τους πελάτες της. Επομένως, όποια κι αν είναι η περίπτωση, φοιτητής, πελάτης σε κατάστημα ρούχων, έμπειρος αγοραστής σε πολυεθνική εταιρία, ολόκληρη διοικητική επιτροπή ή διευθυντικό στέλεχος υπεύθυνο για τον προϋπολογισμό ενός οργανισμού, πρέπει να αναπτύξετε τις απαραίτητες ικανότητες που θα συμβάλλουν στην πιο γρήγορη επίτευξη πωλήσεων.

Το βιβλίο αυτό βοηθά να αξιολογήσετε τις υφιστάμενες σας ικανότητες στις πωλήσεις και ακολούθως σας καθοδηγεί σε κάθε διάσταση της διαδικασίας πώλησης, από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους έναρξης στους καλύτερους τρόπους ικανοποίησης των πελατών σας και στην διαχείριση μιας ομάδας πωλήσεων. Σας οδηγεί από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με ένα καινούριο πιθανό πελάτη και το σχεδιασμό της εκστρατείας πώλησης σας στην επίτευξη μιας πώλησης και στην τήρηση των υποσχέσεων σας. Επίσης, αναφέρεται στο χειρισμό των κύριων/μεγαλυτέρων σας λογαριασμών - των πιο σημαντικών σας πελατών, που συνήθως παρέχουν μέχρι και το 80% των συνολικών εσόδων ενός οργανισμού - και περιγράφει το σχεδιασμό και την οργάνωση τέτοιων λογαριασμών ούτως ώστε να διασφαλίζεται η αφοσίωση των πελατών και η συνεχής ροή αναμενόμενων, επικερδών πωλήσεων.

Η Ρία Νικολέττη Μορφίτου είναι Αναπληρώτρια Λέκτορας Μάρκετινγκ και Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει λάβει τα επαγγελματικά προσόντα της στο χώρο του Marketing και H.R. Είναι διαπιστευμένη Ανώτερη Σύμβουλος Επιχειρήσεων από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Κύπρο. Έχει ενεργά εργαστεί ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων για τα τελευταία 15 χρόνια με ένα σημαντικό πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαία ιδιωτικά και ημι-κυβερνητικά ιδρύματα και οργανώσεις. Έχει επίσης, συμμετέχει ενεργά σε ευρωπαϊκά προγράμματα υποστήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας και έχει εκδώσει ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών άρθρων στο εξωτερικό.