close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - Η ΜΟΝΤΕΣΣΟΡΙΑΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ
17,00 € 15,30 €
κερδίστε 1,70 €
Ελάχιστο απόθεμα - συνήθως αποστέλλεται εντός πέντε εργάσιμων ημερών - Λόγω των νέων μέτρων, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις

Κωδικός είδους :
003.3080
Βάρος :
0.5 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
17x24
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
192
Barcode :
9789604711420
ISBN :
978-960-471-142-0
Ετος κυκλοφορίας :
2019

Περιγραφή

Αν αληθεύει ότι η διαδικασία της εκπαίδευσης διαρκεί μια ζωή, τότε η σημασία αυτής της εκπαίδευσης είναι μεγαλύτερη όσο μικρότερο είναι το παιδί.
Τα πρώτα χρόνια ζωής θα πρέπει να θεωρηθούν θεμελιώδη με την κυριολεκτική έννοια, καθώς θέτουν τις βάσεις για το οικοδόμημα της προσωπικότητας. Προκειμένου να παρέχουμε επαρκή βοήθεια σε αυτή την κατασκευαστική δραστηριότητα δεν αρκεί μόνο η καλή θέληση και η προθυμία για δουλειά - αλλά χρειάζεται επίσης σωστή πληροφόρηση.

Μόνο η αγάπη για το παιδί, σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση, μπορεί πραγματικά να αρχίσει τη διαδικασία μιας «νέας εκπαίδευσης» ικανής να βοηθήσει στην ανάπτυξη του ανθρώπου, ώστε να είναι έτοιμος για τον καινούριο μας κόσμο.

Αυτός ο κόσμος είναι γεμάτος από σπουδαίες τεχνολογικές δυνάμεις οι οποίες, αν χρησιμοποιηθούν σωστά, θα δώσουν στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα να επιτύχει πραγματική πρόοδο και ειρήνη. Η Maria Montessori αναφέρθηκε στην εκπαίδευση ως «βοήθημα ζωής». Για να επιτευχθεί όμως κάτι τέτοιο, οι ενήλικες εκπαιδευτικοί πρέπει να καταλάβουν τη σημασία και τα όρια του ρόλου τους καθώς και τις τεχνικές που χρειάζονται για να εκπληρώσουν αυτόν τον ρόλο. Σκοπός αυτού του βιβλίου της Σιλβάνα Μοντανάρο είναι να βελτιώσει την κατανόησή μας για το παιδί, από την προγεννητική ζωή έως την ηλικία των τριών ετών, προκειμένου να μπορούμε να προσφέρουμε την κατάλληλη βοήθεια.

Ένα θεμελιώδες βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται για το έργο της Maria Montessori.