close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ
20,00 € 18,00 €
κερδίστε 2,00 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 7 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)

Κωδικός είδους :
002.3533
Βάρος :
0.274 kg
Εκδότης :
Διαστάσεις :
21χ21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
96
Barcode :
9789604521463
ISBN :
978-960-452-146-3
Ετος κυκλοφορίας :
2012

Περιγραφή

Το σύγγραμμα αυτό αποτελεί τη συνέχεια της προσπάθειας κατανόησης μιας σειράς συχνά εμφανιζόμενων διαταραχών που έχουν ως βάση τους το άγχος και απευθύνεται σε ασθενείς, τις οικογένειές τους, καθώς σε επαγγελματίες υγείας. Το συγκεκριμένο βιβλίο, ακολουθεί την έκδοση "Κατανοώντας την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή" και επικεντρώνεται στην κατανόηση του άγχους, του φόβου και του πανικού. Ενημερώνει για τη φύση και τη λειτουργία των συναισθημάτων αυτών και εξηγεί τις διαταραχές που προέρχονται από αυτά, όπως η διαταραχή πανικού και η αγοραφοβία. Τέλος, περιγράφεται η ενδεδειγμένη θεραπευτική αντιμετώπιση αυτών των δυσκολιών.

Το έργο είναι καρπός των σημαντικών προσπαθειών που κατέβαλαν οι Θοδωρής Χαλιμούρδας και Βιβή Σωτηροπούλου υπό την εποπτεία του Αναπληρωτή Καθηγητή της Ψυχιατρικής κ. Νίκου Βαϊδάκη. Εντάσσεται δε, όπως και το προηγούμενο για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του καθηγητή κ. Γ.Ν. Παπαδημητρίου, Διευθυντή της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πλούσια εικονογραφημένη έκδοση από τις ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις θα καλύψει το κενό που υπάρχει στη σχετική ελληνική βιβλιογραφία.

Πρόλογος: Ιωάννης Παπακώστας
Συγγραφείς

Χαλιμούρδας, ΘοδωρήςΣωτηροπούλου, Βιβή