close
loading...
close
loading...
close
loading...
Εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία
Βιβλιοπροτάσεις
Bazaar Βιβλίου
Νέες Κυκλοφορίες
Best Sellers
Top 100

ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ... ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ




16,60 € 14,94 €
κερδίστε 1,66 €
Συνήθως αποστέλλεται εντός 10 εργάσιμων ημερών (προϋπόθεση στοκ προμηθευτή)





Κωδικός είδους :
101.8683
Βάρος :
0.445 kg
Συγγραφέας :
Εκδότης :
Διαστάσεις :
14x21
Εξώφυλλο :
Μαλακό
Σελίδες :
400
Barcode :
9789606207525
ISBN :
978-960-620-752-5
Ετος κυκλοφορίας :
2018

Περιγραφή

Πόσο εύκολο είναι η ζωή των ονείρων σου να μετατραπεί σε εφιάλτη;
Η Έριν, δημιουργός ντοκιμαντέρ, βρίσκεται στο κατώφλι μιας μεγάλης επαγγελματικής επιτυχίας. Ο Μαρκ, ένας γοητευτικός διαχειριστής επενδύσεων, ατενίζει το μέλλον με φιλόδοξα σχέδια. Μέχρι τη στιγμή που χάνει τη δουλειά του. Οι δυο τους, τρελά ερωτευμένοι, είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν μαζί κάθε δυσκολία. Έτσι, ξεκινούν έναν ονειρεμένο μήνα του μέλιτος στο τροπικό νησί της Μπόρα Μπόρα, όπου απολαμβάνουν τον ήλιο, τις αμμουδιές και ο ένας τον άλλον. Ώσπου μια μέρα, στη διάρκεια μιας κατάδυσης στην καταγάλανη θάλασσα του Νότιου Ειρηνικού, βρίσκουν κάτι στο νερό.

Αν μια απλή επιλογή άλλαζε τη ζωή σου για πάντα, θα την έκανες;
Ξαφνικά, η Έριν και ο Μαρκ βρίσκονται μπροστά σ’ ένα δίλημμα: να μιλήσουν ή να προστατεύσουν το μυστικό τους. Στο κάτω κάτω, αν δεν το μάθει κανένας, ποιον βλάπτουν; Η απόφασή τους, όμως, θα πυροδοτήσει μια ολέθρια αλυσίδα γεγονότων...

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόση ώρα παίρνει το σκάψιμο ενός τάφου;
Μην αναρωτιέσαι άλλο. Η καθηλωτική φωνή της Κάθριν Στέντμαν λάμπει σ’ αυτό το πρώτο συναρπαστικό της μυθιστόρημα, από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα του. Με διεισδυτική οξυδέρκεια και μια πλοκή που ξεδιπλώνεται με συγκλονιστικές ανατροπές, το Κάτι στο Νερό μας φέρνει αντιμέτωπους με τις ελπίδες στις οποίες είμαστε απεγνωσμένα γαντζωμένοι, τα ιδανικά που μπαίνουμε στον πειρασμό να εγκαταλείψουμε και τα τέλεια ψέματα που λέμε στον εαυτό μας.